Imagini neoficiale cu Moto X4 îți arată ce mai pregătește Lenovo

Imagini neoficiale cu Moto X4 îți arată ce mai pregătește Lenovo

În timp ce unii au început să viseze la Galaxy Note 8 deja, Motorola se pregătește de lansarea Moto X4, un smartphone atrăgător cu specificații decente.

În ultimele luni, am detaliat de mai multe ori zvonuri legate de iminentul Moto X4. Smartphone-ul celor de la Motorola promite să impresioneze un public destul de numeros și să atragă amatorii de terminale accesibile cu specificații peste medie.

Un gadget mainstream lansat sub umbrela celor de la Lenovo, Moto X4 nu a fost momentan anunțat oficial. Cu toate acestea, mai sunt prea puține detalii care nu au făcut deja înconjurul lumii. Chiar și în aceste condiții, fotografiile atașate acestui material sunt destul de relevante, deoarece par a fi materialele promoționale oficiale pe care le vom vedea în magazine.

Aceste imagini au fost publicate prin intermediul operatorului de telefonie HomeTelecom, distribuitorul oficial pentru Lenovo și Motorola în Iran. Inițial, fotografiile s-au propagat prin contul de Telegram al companiei, înainte să ajungă pe Instagram.


moto-x4-leaked-2

După cum era de așteptat, acestea confirmă o serie de detalii pe care le-am văzut în trecut online vizavi de Motorola Moto X4. Din nou, putem vedea pe spatele telefonului două camere. Prin Moto X4, s-ar putea ca o astfel de configurație de captură foto-video să ajungă pe unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri. Camerele principale vor fi de 12 megapixeli și 8 megapixeli ultra-wide, în timp ce amatorii de selfie-uri vor putea profita de un senzor de 16 megapixeli pe partea frontală a gadgetului.

În ceea ce privește restul specificațiilor, Moto X4 se pare că va fi construit în jurul unui panou full HD cu diagonala de 5,2 inci. La interior, va ascunde o combinație între un Qualcomm Snapdragon 630, 3GB RAM și un spațiu de stocare de 32GB. În anumite teritorii ale lumii se pare că se va comercializa și o versiune cu 64GB de spațiu și 4GB de memorie RAM.

Motorola Moto X4 va fi dezvăluit în mod oficial pe 24 august în cadrul unui eveniment desfășurat în Brazilia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: