Moto X4 va fi cel mai nou smartphone cu sistem de camere foto duale

Moto X4 va fi cel mai nou smartphone cu sistem de camere foto duale

În 2017, am avut deja parte de cele mai importante lansării din domeniul smartphone-urilor, dar Motorola se pare că ne pregătește un Moto X4 foarte interesant.

Până la finele acestui an, vor mai fi lansate două gadgeturi menite să rupă gura târgului. După serii stufoase de zvonuri și numeroase dezbaterii, atât iPhone 8, cât și Galaxy Note 8 ar trebui facă înconjurul lumii în perioada septembrie – octombrie. Dacă vorbim însă de terminale de top, Motorola se pare că, pe același final de 2017, ne pregătește propriul gadget atractiv.

Mai multe publicații au confirmat că bătrâna companie deținută de Lenovo lucrează intens la Moto X4. Oficialii Motorola nu ne-au oferit nici un detaliu despre iminentul gadget, dar se pare că se va ascunde într-o carcasă de aluminiu, iar pe spate va găzdui un sistem de camere foto duale. Tot mai mulți producători de terminale au început să adopte acest sistem, iar în curând ar trebui să le vedem în telefoane mai ieftine.

Seria Moto X are deja o viață foarte lungă sub brandul Motorola, iar Moto X4 va fi cel mai nou membru al familie. Inițial se credea că noul gadget va fi intitulat Moto X 2017, dar faimosul @evleaks a confirmat pe twitter denumirea X4 asociată clasicului Moto.

În privința detaliilor tehnice, nu se cunosc foarte multe despre aparat, dar putem totuși specula vizavi de configurația sa hardware. Aparent, Moto X4 va fi construit în jurul unui panou Full HD de 5,2 inci. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 7.1, iar pe lângă camera frontală de 16 megapixeli, va avea pe spate două camere de 8, respectiv 12 megapixeli. Pe lângă cele două camere, punctul său forte va consta în certificarea IP68. Aceasta este menită să ofere utilizatorilor un nivel suplimentar de confort psihologic în situația în care noul Moto este scăpat în apă sau expus la praf. Senzorul de amprentă este amplasat pe partea din față.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: