Moto X4 pare promițător din specificațiile ajunse online

Moto X4 pare promițător din specificațiile ajunse online

Deși se află sub tutela celor de la Lenovo, Motorola continuă să lucreze la câteva terminale atractive, iar printre ele se numără și Moto X4.

Au trecut deja câteva luni de când am discutat prima oară de Moto X4. Deși va mai mai trece ceva timp până când va ajunge în magazine, este bine de știut că o mare parte dintre detaliile aferente viitorului gadget sunt deja online.

Moto X a fost una dintre cele mai populare serii de terminale create sub Motorola. Din motive greu de înțeles însă, un nou model nu a mai fost anunțat încă din 2015. Se pare însă că vom avea în curând parte de Moto X4. Deși va fi un terminal mainstream, specificațiile sale vor fi mai mult decât decente și ar trebui să vină la înaintare cu un raport preț/performanță de invidiat.

Conform zvonurilor din ultimele zile, Moto X4 va fi construit în jurul unui panou Full HD de 5,2 inci. Dimensiunile sale vor fi de 148,35 x 73,4 x 7,99 milimetri, reușind în același timp să se încadreze în 163 de grame. În funcție de colțul globului în care te afli, ar trebui să poți achiziționa una din patru variante ale noului Moto X4.

La bază, toate cele patru vor împărtăși o mare parte din specificații, cum era de altfel de așteptat. Moto X4 va ascunde la interior o combinație dintre un Snapdragon 630 de la Qualcomm cu un GPU Adreno 508, 3GB RAM și un spațiu de memorie de 32GB. Aceasta va fi iterația pentru Europa, America de Nord și America Latină. În zona Asia – Pacific, se va comercializa un model cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB.

Partea de captură va consta într-o combinație pe spate dintre un senzor de 12 megapixeli și un al doilea senzor ultra-wide de 8 megapixeli. Pentru selfie-uri, va exista pe partea din față a gadgetului un un senzor de 16 megapixeli. Sistemul automat de focus ultra rapid va fi de tip Phase Detection Autofocus. Acumulatorul de 3000 mAh al gadgetului se va încărca repede datorită tehnologiei TurboCharging, iar carcasa va fi certificată IP68 pentru rezistență la apă și praf.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: