Lenovo anunță Yoga 920 și pune Star Wars pe o ediție specială

Lenovo anunță Yoga 920 și pune Star Wars pe o ediție specială

La IFA 2017, Lenovo a adus Yoga 920, un convertibil cu Windows 10, stylus cu peste 4.000 de puncte de presiune, dar și o ediție specială. 

Yoga 920 este, întâi, un laptop cu Intel i7 a opta generație, are Windows 10, un ecran tactil 4K de 13,9 inci și o greutate de 1,37 kilograme. Apoi, este un convertibil, adică devine tabletă sau ecran de prezentare, cele două părți putând fi îndoite la 360 de grade. Totodată, Yoga 920 are și un Lenovo Active Pen 2 cu Windows Ink, cu 4.096 de puncte de presiune. Și dacă vrei să controlezi computerul cu vocea, acum Cortana te poate auzi de până la patru metri distanță mulțumită celor patru difuzoare de pe dispozitiv.

Mai mult, Yoga 920 este disponibil în ediție limitată cu modele de carcasă protejată cu Gorilla Glass cu design special, numită Yoga 920 Vibes, și mai este ediția specială Star Wars Rebel Alliance și Star Wars Galactic Empire. Altfel spus, depinde de care parte a universului Star Wars te pui și acum laptopul poate să-ți respecte dorința. Dincolo de aceste chestiuni de design, Yoga 920 integrează și recunoaștere vocală de la distanță, opțiuni de realitate mixtă, securitate bazată pe elemente biometrice, cum ar scannerul de amprentă.

Computerul vine în octombrie la un preț de peste 1.300 de dolari. Disponibilitatea în România, implicit și prețul, vor fi comunitate oficial în următoarea perioadă.

Odată cu Yoga 920, Lenovo a introdus și Moto X4 și Yoga 720. Are ecran de 12 inci și este cel mai portabil și compact model Yoga 720 de până acum, conform companiei, cu o grosime de 0,62 inci și o greutate de 1,4 kilograme. Vine cu Active Pen, cititor de amprente și Cortana.

Lenovo a anunțat și Explorer Mixed Reality, care le oferă utilizatorilor acces la peste 100 de aplicații certificate VR. Totodată, oferă acces la Microsoft Office, navigare online sau permite urmărirea de emisiuni într-un mediu virtual, acasă sau la birou. Firesc, ai acces și la jocuri și poți explora locuri noi cu ajutorul tururilor virtuale. Dispozitivul se instalează în doar câteva minute cu ajutorul unui cablu conectat la PC și e cel mai determinat pas făcut de Microsoft, sau Lenovo, în lumea realității mixte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: