01 sept. 2017 | 15:30

Motorola Moto X4, lansat oficial: design premium pentru specificații mid-range

ACTUALITATE
Motorola Moto X4, lansat oficial: design premium pentru specificații mid-range

Prea puține lucruri mai pot fi spuse despre Moto X4 care nu au fost deja menționate, dar este important de reținut că noul smartphone a fost anunțat oficial.

Deși nu mai avem nici un dubiu vizavi de ineficiența producătorilor din industria smartphone-urilor de a mai ține un secret, speri întotdeauna că vei fi uimit cu ceva în momentul lansării oficiale a unui nou aparat. Din păcate, nu este cazul celor de la Motorola cu al lor Moto X4.

Terminalul face o treabă impecabilă în a confirma zvonurile pe care le-am văzut online în ultimele luni. Telefonul arată foarte bine, are niște specificații decente și un preț de achiziție ce se apropie de jumătatea unui Galaxy Note 8 sau iPhone 7.

La IFA 2017, Motorola a dezvăluit într-un cadru oficial noul său smartphone Moto X4. Ilustrat în imaginea de mai sus, dispozitivul este unul dintre cele mai puternice din portofoliul companiei deținute de Lenovo. Actualele vârfuri de gamă cu prefixul Moto fac parte din seria Z.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Moto X4 este construit în jurul unui SoC Snapdragon 630 cu 4GB RAM. Panoul folosit are o diagonaă de 5,2 inci și o rezoluție nativă Full HD. Preinstalat cu Android 7.1, gadgetul folosește un acumulator generos de 3.000 mAh. Respectiva baterie ar trebui să facă o treabă foarte bună în a te ține o zi departe priză fără emoții, având în vedere procesorul cu consum redus de energie.

Punctul forte al Moto X4 constă în cele două camere principale care, cu această ocazie, s-ar putea să fie prezente pentru prima oară pe un telefon accesibil. Prima este de 12 megapixeli cu dual autofocus și F/2.0, în timp ce al doilea senzor este de 8 megapixeli ultra-wide cu f2.2 și un câmp vizual de 120 de grade.

Moto X4 va fi disponibil în întreaga Europă pe parcursul lunii septembrie la un preț de 400 de euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele