iPhone 8 ar putea avea designul rotunjit al iPhone-ului original

iPhone 8 ar putea avea designul rotunjit al iPhone-ului original

Apple va lansa un iPhone 8 al cărui design clasic va aduce un omagiu primului dispozitiv lansat de companie, încheind în mod circular un deceniu de activitate.

Deși ne-am obișnuit deja cu multitudinea de zvonuri care aduc în discuție designul și specificațiile viitorului vârf de gamă al Apple, ultimele știri ne sugerează posibilitatea ca iPhone 8 să preia designul rotunjit și curbat, care este mai delicat și elegant decât modele cu margini metalice din colecția actuală, conform macrumors.com.

Se zvonește că Apple se va folosi de un material tridimensional, din sticlă, pentru a alcătui spatele iPhone 8. În acest fel, dispozitivul va aminti destul de mult de curburile carcasei telefonului original. Desigur, asta nu înseamnă că dimensiunile smartphone-ului vor fi preluate. Ultimele păreri care se vehiculează ne sugerează că flagship-ul va avea un display de 5,8 inch și că va fi, fără dubiu, mai subțire.

Carcasa 3D din sticlă îi va conferi o curbură delicată dispozitivului atât în partea de sus și marginile sale, cât și pe spatele acestuia. Dacă Apple va implementa această modificare, atunci compania ne va arăta că plănuiește să se îndepărteze de designul plat pe care l-a introdus odată cu iPhone 4 și pe care l-a folosit pentru fiecare model pe care l-a creat de atunci.

Producătorii s-au folosit de un model curbat din aluminiu și plastic pentru proiectarea iPhone-ului original. În ceea ce privește forma, se zvonește că iPhone 8 se va asemăna cu primul telefon creat de Apple, dar că, spre deosebire de acesta, el va fi realizat în totalitate din sticlă.

Cu toate acestea, părerile mult vehiculate, care susțin cu tărie că iPhone 8 va avea încorporat un ecran OLED, ne arată că deși putem spera ca flagship-ul să vină cu spate curbat, ecranul în sine va fi unul plat. Însă nu cred că toate zvonurile trebuie să fie luate ca atare, iar un pic de scepticism nu strică niciodată. Drept dovadă, părerile vehiculate în mediul online nu ajung la un consens, dar informațiile par să conveargă pe ideea unui design 2,5D care va avea o curbură similară iPhone-ului 7.

Citește și: