21 mart. 2017 | 16:55

Apple lansează un iPhone 7 de culoare roșie

ACTUALITATE
Apple lansează un iPhone 7 de culoare roșie

Apple aduce o nouă adăugire colecției de care dispune în prezent și lansează un iPhone 7 de culoare roșie, pentru a celebra Ziua Mondială de combatere a SIDA.

Deși producătorul de iPhone-uri a oferit în trecut carcase speciale pentru produsele sale, inclusiv unele de culoare roșie, aceasta este prima dată când modelul este valabil în această formulă. Noul Product (RED) iPhone are o carcasă roșie din aluminiu și se lansează ca parte a parteneriatului între Apple și (RED), conform The Verge.

Această asociere între cele două companii are la bază încercările celor doi producători de a ne informa cu privire la campaniile de strângere de fonduri pentru bolnavii de SIDA. Iar designurile care încorporează tema culorii roșii pentru produsele și aplicațiile create nu fac decât să amintească de acestă problemă recurentă a societății actuale.

Drept urmare, Apple a modificat coloritul platformei App Store și a aplicațiilor de top asociate pentru a celebra Ziua Mondială de Combatere a SIDA.

Compania a mai realizat schimbări de acest fel în trecut și ne amintim aici de momentul în care a lansat pe piață un iPhone 7 cu un aspect lucios, de un negru profund, jet black. De asemenea, Apple ne-a făcut cunoștință cu schimbări de acest fel și în cazul iPhone 6S, oferindu-ne o opțiune cu carcasa de culoarea roz-aurie.

Culoarea roșie propusă acum este probabil una dintre cele mai frapante culori disponibile pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus, iar smartphone-ul va fi valabil în această variantă în data de 24 martie. Ca urmare, dispozitivul va fi disponibil în două variante, una cu o memorie internă de 128 GB, iar cealaltă cu una de 256 GB (pentru modelul iPhone 7 Plus) și prețul de achiziționare va începe de la 749 de dolari.

Ca urmare a implicării active, Apple va deveni al treilea cel mai mare donator al Fondului Global pentru combaterea SIDA, contribuind cu o sumă mai mare de 130 de milioane de dolari.