Instagram are o nouă funcție video mai amuzantă decât Boomerang

Instagram are o nouă funcție video mai amuzantă decât Boomerang

Cea mai nouă funcție Instagram îți permite să-ți faci propriul videoclip dramatic sau ironic cu o singură atingere. 

În Instagram vei avea un buton pe care să-l apeși după ce ai ales camera, frontală sau cea de pe spate, cu care vrei să capturezi imaginea. Superzoom vine pe iOS și Android, alături de o serie de stickere de Halloween înfricoșătoare și măști de realitate augmentată.

Instagram realizează zoom-ul în trei etape, cu efecte sonore orchestrale sincronizate. Videoclipurile durează trei secunde, însă poți ține apăsat mai mult butonul declanșator pentru a prelungi până la 15 secunde. Mișcarea finală va fi una mult mai lentă. Instagram confirmă că tehnologia specială de stabilizare îi permite să mențină cadrul mai stabil decât puteai face manual.

Superzoom se alătură GIF-urilor Boomerang ale Instagram în cadrul setului său de instrumente cu efecte suplimentare de cameră. Instagram se luptă pentru a spori popularitatea aplicației și vine cu noi efecte care vor inspira creativitatea. Videoclipurile scurte de pe Instagram s-au dovedit a fi cele care atrag cel mai mult atenția utilizatorilor, dar mai ales urmăritorilor lor. Boomerang, în special, este cel mai des folosit și se regăsește frecvent în InstaStory, unde imaginile ”buclate” au înlocuit fotografiile obișnuite.

Superzoom este apropiat de Boomerang, însă este mai util și asta pentru că îți poți crea propria ”dramă” fără să o treci prin diferite editări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge