Instagram îți aduce un nou mod de a urmări ce-ți place

Instagram îți aduce un nou mod de a urmări ce-ți place

Instagram se transformă constant, încercând să îți aducă mai aproape conținutul care te-ar putea interesa de pe platformă.

Chiar dacă platforma e deținută de Facebook, lucrurile au rămas, din fericire, destul de diferite între cele două rețele sociale. Între update-urile care te aduc mai aproape de prieteni, apar și noi posibilități de explorare a conținutului de care îți pasă.

Astfel, începând de acum, ai posibilitatea să urmărești mai mult decât prieteni, celebrități sau companii care au conturi. Vei putea să dai follow și hashtag-urilor de pe platformă. Funcția a debutat, la nivel restrâns, în noiembrie, iar acum a fost oferită tuturor utilizatorilor.

Pentru a putea urmări un hashtag, trebuie să începi prin a accesa unul din milioanele de pe platformă. O poți face fie printr-o căutare, fie prin apăsarea pe un hashtag pe care îl vezi la una din postările din feed-ul tău.

Odată ce ai apăsat pe el, pagina dedicată hashtag-ului se va deschide, iar tu vei putea să apeși pe butonul de follow pentru a te pune la curent cu postările care conțin acest tag. În feed-ul tău vor apărea postări cu acest hashtag, dar și în Stories vei vedea astfel de conținut, dacă ”povestioarele” sunt asociate cu hashtag-ul.

Poți să vezi și ce hashtag-uri urmăresc prietenii tăi, vizitându-le profilul, așa cum pot să vadă și aceștia la ce te uiți. Dacă ai un cont privat, persoanele care nu te urmăresc nu-ți vor putea vedea preferințele de acest fel.

Aceasta nu e singura noutate legată de hashtag-urile de pe Instagram. Recent, platforma a introdus o funcție prin care speră să reducă abuzurile împotriva animalelor.

Citește și: