Trei momente prin care treci când folosești Android

Trei momente prin care treci când folosești Android

Telefoane cu Android sunt vreo două miliarde în lumea asta, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Cu atâtea dispozitive disponibile n-are cum să nu apară niște ironii și stereotipuri.

Dacă e un merit pe care îl are Android, și implicit Google, e că a democratizat cumva telefonul inteligent. Prețul a ajuns atât de jos, că ți-ai putea cumpăra un smartphone cu banii pe care îi dai pe țigări într-o lună. Totuși, undeva deasupra prețului ăsta apar acei utilizatori despre care ai putea spune că sunt hardcore. Cred în Android până la ultima speranță și trag de el.

Apare, deci, fanboyismul, când oamenii trag cu dinții de-o parte și de alta și încearcă să-ți demonstreze că a lor e cea mai tare. Eu nu înțeleg chestia asta, nu prea ai de ce să ții partea unor corporații și unor produse care aduc miliarde de dolari corporațiilor. Le folosești că ai nevoie și că-ți fac viața mai bună, nu te apuci să dai drumul cruciadelor din atât de puțin.

De la lucrurile astea m-am gândit să-ți arăt momentele (poate ale disperării) prin care trec anumiți utilizatori de Android. Nu sunt toți incluși, iar dacă te simți adu-ți aminte că-i doar o glumă. Nu fi fanboy mereu.

Când vrei să-l revinzi, în țiplă, și deja e mai ieftin chiar și în magazinul de unde l-ai luat

ANDROIDUL CARE SE DEMODEAZA INAINTE SA TE SATURI DE EL
Nu prea faci afaceri la combinații cu telefoanele alea „ieftine și bune“.

Android cu kile de specificații tehnice, dar niciun avantaj real. Bine, prețul? Poate

TIPUL CARE ISI CUMPARA CHINEZARII IEFTINE COMPLET INUTILE
„Ieftin și bun“ chiar e o dorință.

Un Android e mai bun când seamănă cu iOS

TIPUL CARE-SI TRANSFORMA ANDROIDUL IN IPHONE DESI NU II PLACE IPHONEUL
Să dea cu piatra cine n-a pus o temă ca de iPhone.
Sonia Bloțiu
Articol scris de
Sonia Bloțiu
Comentarii
Sonia Bloțiu
12:00 / 11.12.2017