18 aug. 2017 | 12:55

Huawei Mate 10 primește o dată de lansare

ACTUALITATE
Huawei Mate 10 primește o dată de lansare

Am scris recent despre Huawei Mate 10 și despre aspectul său foarte atrăgător, iar acum avem și o dată de lansare.

Compania a trimis deja o serie de invitații de presă pentru lansarea unui nou flagship, iar acesta este, cel mai probabil, Huawei Mate 10. Invitația nu dezvăluie foarte multe despre telefonul care va fi prezentat la eveniment, arătând însă numărul 10 dar și o încurajare, ”dispozitivul pe care merită să-l aștepți”.

Conform invitației, evenimentul și implicit data de lansare a lui Huawei Mate 10 este 16 octombrie. Evenimentul va avea loc în Germania, la Munchen.

Cei de la Huawei au confirmat existența și apariția telefonului;Richard Yu, directorul diviziei pentru consumatori a companiei, spune că Mate 10 ”va fi peste iPhone din multe puncte de vedere”, confirmând totodată anumite funcții ale viitorului smartphone, cum ar fi bateria destul de mare și un ecran care se întinde pe aproape toată suprafața telefonului.

Huawei Mate 10 va veni, cu siguranță, cu un sistem de camere foto duale, acestea fiind amplasate vertical și bazându-se pe tehnologie Leica. Sub ansamblul de camere apare și senzorul de amprentă, așezat pe centrul telefonului.

La capitolul specificații, vorbim despre un display AMOLED cu rezoluție QHD și diagonală de 6,1 inci, care ne oferă o densitate de aproximativ 486 ppi. În plus, procesorul din telefon va fi Kirin 970, producție proprie a celor de la Huawei, acesta intrând recent în producția de masă pentru a putea fi gata la timp pentru telefon. Bateria telefonului este, într-adevăr, una destul de mare, urmând să aibă o capacitate de 4000mAh.