16 aug. 2017 | 16:43

Huawei Mate 10 se apropie de lansare și arată impresionant

ACTUALITATE
Huawei Mate 10 se apropie de lansare și arată impresionant

Am început să aflăm din ce în ce mai multe despre Huawei Mate 10, iar cele mai noi imagini ne prezintă un telefon impresionant.

Richard Yu, directorul diviziei pentru consumatori a companiei, spune că Mate 10 ”va fi peste iPhone din multe puncte de vedere”, confirmând totodată anumite funcții ale viitorului smartphone, cum ar fi bateria destul de mare și un ecran care se întinde pe aproape toată suprafața telefonului.

huawei mate 10

Noi imagini render au apărut pe internet și prezintă telefonul în toată splendoarea sa. Punctul central îl reprezintă display-ul, care se desfășoară pe aproape toată fața telefonului, marginile laterale fiind inexistente, iar cele de sus și de jos sunt foarte subțiri. Ecranul ne amintește puțin de cel de pe S8, cu mențiunea că aici nu vorbim și despre margini curbate.

Huawei Mate 10 va veni, cu siguranță, cu un sistem de camere foto duale, acestea fiind amplasate vertical și bazându-se pe tehnologie Leica. Sub ansamblul de camere apare și senzorul de amprentă, așezat pe centrul telefonului.

huawei mate 10

La capitolul specificații, vorbim despre un display AMOLED cu rezoluție QHD și diagonală de 6,1 inci, care ne oferă o densitate de aproximativ 486 ppi. În plus, procesorul din telefon va fi Kirin 970, producție proprie a celor de la Huawei, acesta intrând recent în producția de masă pentru a putea fi gata la timp pentru telefon.

huawei mate 10

Pe lângă procesorul Kirin 970, ne putem aștepta ca telefonul să vină și cu 6GB de memorie RAM, dar și cu 64GB de spațiu de stocare, pe care îl vei putea extinde cu ajutorul unui card de memorie. Bateria telefonului este, într-adevăr, una destul de mare, urmând să aibă o capacitate de 4000mAh.