Înainte de Mate 10, Huawei anunță telefonul cu patru camere foto

Înainte de Mate 10, Huawei anunță telefonul cu patru camere foto

Cu toate că nu vorbim despre Mate 10, Huawei a lansat un telefon destul de interesant. Se numește Maimang 6 și ar trebui să-l ții minte.

Huawei Maimang 6 nu ne sună prea cunoscut, dar e un telefon demn de luat în seamă, mai ales că urmează și lansarea lui Mate 10 în mai puțin de o lună. Sunt șanse ca telefonul lansat acum de Huawei să fie chiar un Mate 10 Lite.

Smartphone-ul va avea un sistem de camere 2×2, având în vedere că va avea două camere pe partea din spate, una de 16MP și alta de 2MP, dar va avea două camere și pe partea din față, de 13 și 2 megapixeli. Astfel, vei putea să creezi efectul de bokeh, indiferent că îți faci un selfie sau pozezi altceva cu camerele principale.

La fel de interesant este și noul ecran al lui Huawei Maimang 6, acesta având diagonala de 5,9 inci și rezoluția de 2.160 x 1.080 pixeli, astfel că display-ul oferă un raport de aspect de 18:9, întâlnit și pe LG G6, dar și pe V30. Astfel, Huawei intră în rândul producătorilor cu ecrane de tip FullView, chiar dacă marginile de sus și de jos sunt încă destul de mari.

Restul specificațiilor ne duc cu gândul la un telefon mid-range, având în vedere că vorbim despre un procesor Kirin 650, despre 4GB de memorie RAM, dar și despre 64GB de spațiu de stocare. Bateria are 3.340 mAh.

Dacă Huawei Maimang 6 este adevăratul Mate 10, atunci ne putem aștepta să vedem un design similar și peste trei săptămâni, însă putem spera la margini ale ecranului ceva mai mici.

Citește și: