Huawei ia în serios piața de PC-uri cu trei ultra-portabile MateBook

Huawei ia în serios piața de PC-uri cu trei ultra-portabile MateBook

Huawei a lansat anul trecut la MWC primele sale sisteme portabile prin gama MateBook. În 2017, aceasta se pare ca va primi alți trei membri.

Cei mai mulți dintre noi asociază brandului Huawei cu telefoane mobile mai mult sau mai puțin accesibile și cu cea mai mare parte a routerelor oferite de operatorii de internet din România. Aceeași companie chineză face deseori eforturi pentru diversificarea portofoliul de produse. În urmă cu câteva zile detaliam o trotinetă electrică de la ei, iar acum a sosit momentul să anunțăm diversificarea liniei de notebook-uri.

Internautul @evleaks, care și-a făcut o carieră din a dezvălui pe Twitter detalii despre viitoarele produse ale celor mai importanți jucători din industrie, tocmai a publicat imaginea de mai jos. Aceasta face referire la trei tipuri diferite de portabile ce se vor încadra în gama Huawei Matebook. Cu specificații și dimensiuni diferite, acestea vor fi intitulate Huawei Matebook D, MateBook E și MateBook X.

Având în vedere abilitatea lui Evan Blass când vine vorba de zvonuri ce s-au dovedit ulterior a fi adevărate, nu avem multe motive să ne îndoim de veridicitatea acestor informații. În plus, nu este deloc absurd ca Huawei să lanseze noi Matebook-uri, dacă prima iterație s-a vândut suficient de bine.

Dintre cele trei, cel mai apropiat de designul primei generații de Huawei Matebook este Matebook E. Celelalte două sunt mai apropiate de sisteme portabile convenționale.  Matebook X, de exemplu, va avea o diagonală de 15 inci și va fi construit în jurul unei combinații dintre un Intel Core i5 – 7200 Kaby Lake și 8GB RAM. Toate trei vor fi preinstalate cu cea mai recentă versiune de Windows 10, asta înseamnă că s-ar putea numără printre primele computere ce vor ajunge pe piață cu Creators Update. Singura variabilă constă în momentul în care acestea vor ajunge în magazine.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: