Specificațiile lui Honor 8 Pro au fost dezvăluite și sunt promițătoare

Specificațiile lui Honor 8 Pro au fost dezvăluite și sunt promițătoare

Honor 8 Pro este cel mai nou flagship al companiei, adresat și piețelor europene, iar specificațiile sunt destul de bune.

Honor 8 Pro vine cu specificații demne de un flagship, iar ”inima” noului smartphone este procesorul Kirin 960, de la Huawei. Acesta are opt nuclee, patru Cortex-A73 de 2,4GHz și patru Cortex-A53 de 1,8GHz. Alături de procesor se află și o placă video Mali-G71 MP8.

Telefonul vine cu 6GB de RAM, dar și cu 64GB de spațiu de stocare, la care puteți adăuga un card microSD, care va folosi slotul SIM 2. Ecranul folosește un panou IPS LCD, care oferă o rezoluție QHD, de 2560 x 1440 pixeli, ideală pentru ecranul masiv, cu diagonala de 5,7 inci.

La capitolul foto-video, Honor 8 Pro oferă un sistem de camere duale pe partea din spate, ambele având senzor de 12MP și f/2.2. De asemenea, telefonul este capabil să filmeze la rezoluție 4K. Camera secundară are un senzor de 8 megapixeli și f/2.0.

Probabil una dintre cele mai importante specificații de pe lista lui Honor 8 Pro este bateria. Astfel, este foarte probabil ca telefonul să nu facă probleme de vreun fel în ceea ce privește autonomia, chiar dacă are componente puternice. Smartphone-ul se va baza pe o baterie de 4000mAh, conform androidcentral.com, care ar trebui să-i ofere flagship-ului energia necesară pe parcursul întregii zile.

Telefonul vine cu USB Type-C, iar încărcarea de 9V/2A aduce telefonul în categoria smartphone-urilor cu încărcare rapidă. Smartphone-ul se livrează cu Android 7.0, care va fi personalizat folosind interfața EMUI 5.1 a Huawei. Prețul anunțat este de 475 de lire, care are însemna puțin peste 2500 de lei.

Citește și: