Huawei Matebook este acum disponibil pentru cumpărare

Huawei Matebook este acum disponibil pentru cumpărare

A trecut aproximativ jumătate de an de când cei de la Huawei au anunțat un sistem hibrid foarte atrăgător intitulat Huawei MateBook. Acum, respectivul sistem poate fi achiziționat și în alte colțuri ale lumii decât China.

Cei care erau în căutarea unei alternative pentru Microsoft Surface cu o configurație mai mult decât decentă, visează încă din luna februarie a acestui an la un Huawei MateBook. Între timp, particularitățile hardware ale respectivului sistem nu s-au schimbat, dar măcar putem pune mâna cu toții pe atrăgătorul hibrid de 12 inci.

În cazul în care sistemul vă este străin, merită să știți de ce ar trebui să vă entuziasmați în privința acelui gadget. Huawei MateBook, la bază, este o tabletă de 12 inci cu o rezoluție de 2160 x 1440 pixeli. În funcție de buget, poate fi achiziționat cu un procesor Intel Core M3, M5 sau M7. Cantitatea de memorie RAM poate fi de 4 sau 8GB, iar spațiul de stocare de tip SSD este de 128, 256 sau 512GB.

Aspectul general este de produs premium. Carcasa dintr-o singură bucată de aluminiu arată foarte bine, iar amatorii de securitate se vor bucura de prezența unui senzor de amprentă compatibil cu Windows Hello. Acesta va fi livrat cu Windows 10 Signature Edition.

Pentru a profita însă la maxim de noul Huawei MateBook aveți însă nevoie de un dock cu tastatură care costă 129 de dolari și, eventual, de un stilus cu 59$. MateDock, un dock care adaugă două porturi USB la ecuație, un port VGA și un al doilea port HDMI se reflectă într-o taxă suplimentară de 80 de dolari.

Huawei MateDock poate fi achiziționat de pe site-ul Microsoft, Amazon, și Newegg. De pe Amazon, se livrează fără nici un fel de probleme și în România dacă sunteți curioși, iar configurația de bază cu un Core M3, 4GB RAM și 128GB SSD costă 700 de dolari. Vârful de gamă cu 8GB RAM, 512 SSD și un Intel Core M5 duce prețul până la 1200 de dolari.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo