HTC n-ar vrea să știi că U11 Plus a fost refuzat de Google și reciclat acum

HTC n-ar vrea să știi că U11 Plus a fost refuzat de Google și reciclat acum

HTC U11 Plus e promovat de HTC drept cel mai bun telefon al său din 2017. Poate că este, dar realitatea e că este modelul pe care Google l-a refuzat. 

HTC U11 Plus e ceea ce s-ar dori un telefon high-end pentru finalul anului. Vine după toate anunțurile importante ale lui 2017 și cu un hardware care nu îl scoate cu nimic în evidență. Astfel, are un ecran de 6 inci 2K, are un procesor cu opt nuclee, 6GB de memorie RAM și 128GB spațiu de stocare și e rezistent la apă.

Mai mult, HTC a reușit cu el să identifice cea mai mică nișă din lume: a oamenilor care își fac capacul de pe spatele telefonului transparent. Așa c-a introdus direct un spate transparent. Mă rog, o fi cineva pregătit pentru așa ceva. Mai interesant e că HTC U11 Plus este telefonul refuzat de Google, motiv pentru care Pixel 2 XL este fabricat de LG.

Tocmai de aceea are senzor de amprentă pe spate, are ecran 18:9, îi lipsește camera duală, dar are un senzor de 12 megapixeli cu f/1.7 și una frontală de 8 megapixeli f/2. Totuși, alegerea LG pentru Pixel 2 XL a permis celor de la Google să aibă un panou OLED în locul unuia LCD, care afișează culori mai șterse și nu este la fel de versatil.

Per total, e de înțeles de ce HTC a vrut să mai lanseze ceva înainte de finalul anului. Avea deja un telefon dezvoltat și refuzat de partenerul său, așa că nu putea să-l piardă. Mai mult, lansarea HTC U11 din primăvară a fost îngropată de telefoane mai interesante – Galaxy S8, Huawei P10 sau LG V30 – așa că trebuia să reamintesc utilizatorilor că încă există.

Sursa: The Verge