eMAG: alternative pentru HTC U11 Plus și Life

eMAG: alternative pentru HTC U11 Plus și Life

Dintre toate telefoanele pe care le listează eMAG, am căutat câteva pe care să le cumperi acum și să nu aștepți după noile modele HTC. Am găsit câte trei pentru fiecare. 

HTC are două noi telefoane: U11 Plus și Life. Unul e mai bun și altul mai prost decât modelul deja lansat în prima jumătate a anului. A trecut aproape un deceniu de când HTC făcea primul telefon cu Android și niciodată până acum n-a părut mai departe de dorințele utilizatorilor ca acum. Așa că am căutat pe eMAG câteva alternative încă mai bune decât ce lansează taiwanezii.

HTC U11 Plus este un model high-end care vine mai târziu decât celelalte, cum ar fi Galaxy Note 8, LG V30 sau Huawei Mate 10 Pro. Are ecran de 6 inci 2K, 6 sau 4GB de memorie RAM, 64 sau 128GB spațiu de stocare și un preț sub 4.000 de lei. HTC U11 Life are ecran de 5,2 inci full HD, 3Gb de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. E un hardware bun – pentru 2016. Telefonul ar urma să coste sub 2.000 de lei. Cu aceste specificații am căutat telefoane similar pe eMAG și deja disponibile acum.

Alternative de pe eMAG în loc de HTC U11 Plus

Telefoanele Huawei din seria Mate au devenit o recomandare obligatorie: sunt prea bune, față de concurență. De exemplu, Mate 9 Pro este un telefon dual SIM cu 6GB de memorie RAM, 128GB spațiu de stocare și un procesor cu opt nuclee, iar ecranul este 2K. Sistemul de operare este optimizat să fie suficient de rapid timp de doi ani, spre deosebire de telefoanele HTC. Telefonul acesta e disponibil la preț mai mic AICI.

Aș fi recomandat Galaxy Note 8, dar e scump. Așa că rămâne Galaxy S8 Plus, un telefon cu ecran de 6,2 inci, cu 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și un procesor excelent. Ecranul este Infinity, se „scurge” peste margini, iar telefonul e rezistent la apă și praf. E, totodată, cel mai bun de la Samsung din seria clasică de telefoane. Poate fi cumpărat la preț redus AICI.

Personal, n-am multă încredere în telefoanele chinezești, dar Xiaomi a demonstrat că poate livra niște modele excelente, futuriste și cu un design bun. Astfel, Xiaomi Mi Mix este unul dintre ele: 6GB de memorie RAM, 256GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci care se întinde din margine în margine așa cum puțini producători au făcut. Modelul Xiaomi e disponibil la preț mai mic AICI.

Alternative de pe eMAG în loc de HTC U11 Life

asus zenfone 4 selfie

ASUS și-a dezvoltat mult linia de telefoane, iar seria Zenfone 4 a fost o surpriză plăcută anul acesta. Acum, Zenfone 4 cu 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și 5,5 inci ecranul full HD este un telefon cu Android pe care l-ai putea avea alternativă pentru multe alte modele. Poți să cumperi acest telefon de AICI.

Mai sus ziceam de Huawei Mate, dar Honor e seria pe care o are compania și pe care o livrează cu surprize bune în fiecare an. Acum, ai Huawei Honor 9 cu ecran de 5,2 inci full HD, 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și port USB-C. Procesorul e cu opt nuclee, Kirin 960, iar sistemul de operare este optimizat să nu devină mai lent cu timpul. Honor 9 e disponibil la reducere AICI.

Dacă ți-e drag brandul Nokia, există și-o alternativă aici. Nu e mai ieftine decât HTC U11 Life, dar are un hardware mai puternic. Astfel, Nokia 8 are 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și un ecran de 5,3 inci 2K. Per total, este o alegere mai inspirată, mai ales că Nokia a promis actualizări în următorii ani, pe când HTC a întârziat și și-a neglijat utilizatorii constant. Nokia 8 e disponibil spre cumpărare AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: