HTC U11 Plus îți va fura privirea cu un spate translucid

Este din ce în ce mai greu să ieși în fața concurenței cu un terminal competitiv, dar iminentul HTC U11 Plus s-ar putea să reușească.

În ultimii ani, ni s-a confirmat din ce în ce mai des că marile companii din tech fac o treabă din ce în ce mai proastă când vine vorba de păstrarea secretelor referitoare la iminentele terminale. Din acest motiv, iPhone X nu a fost o surpriză majoră pentru cei care au urmărit speculațiile din online și nici HTC se pare că nu va reuși să ne surprindă în zilele următoare.

Vizavi de iminentul HTC U11 Plus, apogeul zvonurilor a avut loc ieri, când un clip de tip hands-on a fost postat pe Facebook de cei de la Phandroid. În mod evident, nu a durat foarte mult până a fost șters, dar având în vedere că nimic nu dispare de pe internet, a ajuns pe YouTube și a fost copiat imediat pe alte câteva site-uri.

Dacă ne referim doar la specificații tehnice, smartphone-ul se va alinia cu hardware-ul altor telefoane de top din ultima perioadă, precum Galaxy Note 8, LG V30 sau Huawei P10. Foarte interesantă va fi însă carcasa. Pe lângă un spate de culoare neagră și unul de culoare argintie, vei putea cumpăra un HTC U11 Plus cu un spate translucid. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, acest finisaj semitransparent îți permite să vezi câteva componente din interior, inclusiv circuitul de încărcare wireless.

În rest, HTC U11 Plus va fi construit în jurul unui panou de 6 inci cu o rezoluție QHD. Va avea un acumulator de 4. 000 mAh și o memorie internă de 128GB. Ca un truc de marketing, dispozitivul de top de anul acesta va include o versiune îmbunătățită de Edge Sense, tehnologia cu ajutorul căreia poți apela diverse funcții alte telefonului doar prin presarea mai puternică a marginilor laterale.  Prețul său va fi de aproximativ 850 de dolari și ar trebui să fie anunțat până la finele acestei săptămâni.

transparent-htc-u11

Alexandru Puiu
09:43 02.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video