30 nov. 2017 | 12:17

Huawei are alternativă la cea mai distractivă funcție de pe iPhone X

ACTUALITATE
Huawei are alternativă la cea mai distractivă funcție de pe iPhone X

Honor V10 este cel mai nou smartphone creat sub brandul independent de telefoane al celor de la Huawei și include multe particularități atractive.

Honor are deja câțiva ani pe piață și și-a creat un sistem foarte bine pus la punct prin intermediul căruia lansează smartphone-uri noi la intervale regulate de timp. Singura problemă este că multe dintre ele se comercializează doar în China, dar aceasta nu ar trebui neapărat să mai fie o problemă majoră în secolul vitezei.

Deși terminalele Honor sunt asociate de obicei cu ideea de smartphone-uri mainstream, noul Honor V10 s-ar putea să-ți schimbe opinia despre el. Aparatul are tot ce-i trebuie pentru a concura de la egal la egal cu vârfuri de gamă de la Samsung, LG, HTC sau OnePlus, chiar dacă este construit în jurul procesorului proprietar Huawei Kirin 970. Acest SoC este folosit și în Huawei Mate 10, actualul telefon de top al chinezilor.

Honor V10 se ascunde în spatele unui panou Full HD 1080p cu diagonala de 5,9 inci și margini laterale aproape inexistente. Disponibil într-o varietate de culori atractive, telefonul se aliniază trendului actual de smartphone-uri cu un raport de aspect de 18:9. Cantitatea de memorie RAM este de 6GB, iar spațiul de stocare inclus este de 64GB.

Nu trebuie trecută cu vederea prezența sistemului de operare Android Oreo, un SO pe care nu-l vezi încă pe Galaxy S8 sau Note 8 de la Samsung. Este un pic regretabil faptul că intefața standard a Google este mascată de EMUI 8.0, dar se pare că și respectiva temă a devenit mai sprintenă și ușor de folosit în ultimii ani.

Partea de captură este asigurată de două camere principale, una de 16 megapixeli standard și o a doua cu spectru monocrom de 20 megapixeli. Camera frontală este de 13 megapixeli, deci selfie-urile ar trebui să se vadă impecabil. Acumulatorul este de 3.750mAh.

honor_v10_animoji

Trecând peste toate detaliile tehnice de mai sus, conform celor de la WinFuture, Honor V10 va intra în istorie ca fiind primul smartphone cu Android capabil de o funcție foarte similară cu animoji de pe iPhone X. Caracterele folosite vor diferite pentru ca inspirația să nu fie considerată clonare, ursul panda în echipament de pilot nu are cum să nu te amuze. Apropo, pe Honor V10, la animoji se vede când scoți limba, în timp ce funcția integrată pe terminalul Apple nu este la fel de capabilă.

Honor V10 va fi disponibil de luna viitoare la 409 sau 530 de dolari în funcție de configurația hardware pe culorile negru, auriu, albastru și roșu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele