Google Pixel 2 XL ajunge online înainte de lansarea oficială

Google Pixel 2 XL ajunge online înainte de lansarea oficială
08:05 20.09.2017

Google Pixel 2 este cel mai așteptat smartphone din această perioadă, mai ales dacă nu te încântă gadgeturile Apple. Mai avem însă puțin de așteptat până la lansarea sa oficială.

Cum a început să se întâmple din ce în ce mai des în ultima perioadă, toate noutățile pe care Google urmează să le dezvăluie în evenimentul de pe 4 octombrie au ajuns deja online. Dezvăluirile pe marginea acestui subiect au fost făcute de cei de la Droid Lfe și includ imagini și detalii tehnice despre toate lansările importante ale gigantului din Mountain View. Având în vedere că mai sunt doar câteva săptămâni până la lansarea efectivă, sunt șanse mici ca aceste informații să fie eronate.

Aparent, Google va lansa pe 4 octombrie o versiune mai mică a boxei sale inteligente. Aceasta va fi intitulată Google Home Mini. Va avea un preț de 49 de dolari și va veni preinstalată cu Google Assistant. În teorie, ar trebui să se audă foarte bine. Boxuța smart va fi disponibilă în trei culori, alb, negru și albastru coral.

Google Pixel 2 XL a fost subiectul unor zvonuri încă de acum șase luni. Între timp, am aflat că va fi disponibil în două culori, alb și negru, iar zvonurile referitoare la design au fost corecte. Prețul de start va fi de 850 de dolari pentru 64 de GB, în timp ce varianta de 128GB va avea un preț de achiziție de 950 de dolari. Prețul este destul de mare, dar se aliniază la creațiile Samsung și Apple de pe acealași segment de piață.

În schimb, Google Pixel 2 ar trebui să fie un pic mai ieftin. Micuțul va începe de la 649 de dolari pentru 64GB și 749 de dolari pentru 128GB. Pe lângă variantele de culoare alb și negru, va putea fi achiziționat în Kinda Blue, ilustrat mai jos.google-pixel-2-dl-leak

Ultima noutate va consta într-un kit Daydream View actualizat. Acesta va fi disponibil în mai multe culori și, din păcate, va fi mai scump – 99 de dolari în loc de 79. Nu știm exact în ce se vor reflecta cei 20 de dolari în plus, dar este posibil să fie vorba de un controller inclus în pachet sau câteva îmbunătățiri pe partea de hardware.

Google va organiza o conferință dedicată lansărilor de hardware pe data de 4 octombrie. Toate detaliile oficiale le vei găsi la momentul respectiv pe Playtech.ro.