14 sept. 2017 | 16:12

Google anunță evenimentul pentru Pixel 2 în poate cel mai bun mod posibil

VIDEO ACTUALITATE

Google Pixel 2 e cel mai așteptat telefon cu Android al anului. Nu pentru că ar fi cel mai bun, ci pentru că sistemul de operare de pe el.

Cel mai probabil ai auzit de Google, pentru că-i folosești motorul de căutare. Este, totodată, cel mai folosit serviciu al său. Ar trebui să mai știi că face și Android. Ei bine, pentru Android are un telefon nou: Google Pixel 2 și acum a comunicat data de prezentare a acestuia. N-a făcut-o însă „banal”, ca alte companii.

„Ce-i în neregulă cu bateria telefonului meu?”, „De ce n-am suficient spațiu de stocare?”, „De ce telefonul meu nu mă înțelege?”, „De ce sunt atât de mișcate pozele făcute cu telefonul meu?” sau „De ce telefonul meu nu își poate face singuri actualizări?” sunt câteva dintre întrebările pe care Google a ales să le includă într-un video de promovare a evenimentului dedicat Google Pixel 2. Acesta se va desfășura, oficial, pe 4 octombrie și poți presupune cam ce vrea să transmită compania.

Google Pixel 2 ar putea avea un Assistant mult mai bun, stabilizare optică a imaginii, un serviciu de autoactualizare, astfel încât să nu îți mai bați capul cu așa ceva, dar și un control mai mare al consumului. Anul trecut, când Google a introdus Pixel, a venit cu o versiune nouă de Android. La fel, foarte probabil, va fi cazul și anul acesta.

Are și un site special, unde să fii la curent cu ce mai face această divizie din Alphabet, iar numele e destul de autosuficient: made by Google.

Despre Google Pixel 2 se vehiculează că va fi disponibil tot în două versiuni: una cu ecran de 5 inci și un Google Pixel 2 XL cu ecran de 5,5 inci. Producătorul ar fi HTC, conform cerințelor Google, iar specificațiile cuprind cel mai bun procesor de la Qualcomm, un Snapdragon 836, 4GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de cel puțin 32GB. Ecranele ar avea rezoluție full HD, respectiv QuadHD. Altfel, la nivel de design nu sunt așteptate schimbări prea mari.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele