Garmin lanseaza Swim pentru inotatori

Garmin lanseaza Swim pentru inotatori

Garmin Swim

Desi mai avea cateva solutii pentru amatorii de efort fizic, Garmin, cu acest nou produs, se adreseaza exclusiv pasionatilor de inot. Acesta poarta numele de Garmin Swim.

Noul gadget al companiei producatoare de GPS-uri ofera cateva functii specifice celor care vor sa-si masoare performanta cand vine vorba de inot. Mai precis, este vorba de cateva functii pe care un GPS sau un smartphone, indiferent de aplicatiile pe care le ruleaza, nu le poate avea.

De exemplu, daca introduceti dimensiunea bazinului, ceasul de mai sus poate citi cadenta cu care inotati, poate calcula performanta pe o lungime de bazin, plus multe alte detalii. Un aspet important este un raport intitulat SWOLF pe care acest dispozitiv il poate calcula. SWOLF se defineste prin numarul de miscari de brat efectuate pe timpul parcurgerii unei lungimi de bazin.

Cum era de asteptat, orice performanta poate fi descarcata pe computer, iar in secunda urmatoare poate fi urcata online. Desi specificatiile nu sunt extrem de detaliate pe site-ul producatorului, aparent ceasul este extrem de subtire in asa fel incat sa nu influenteze performanta inotatorului.

Ceasul poate fi deja achizitionat de pe magazinul virtual Garmin cu un pret rezonabil de 150 dolari. Desi o parte din functiile integrate in Garmin Swim sunt prezente intr-un procent considerabil si in Forerunner 910XT, printre multe altele, trebuie retinut ca acesta din urma ajunge la 400 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: