29 aug. 2017 | 18:20

LG V30 ar putea fi telefonul care să-ți asigure cea mai bună experiență audio

VIDEO ACTUALITATE

LG este una dintre puținele companii care face investiții semnificative pe partea de procesare audio în mobile, iar iminentul LG V30 s-ar putea auzi cel mai bine.

LG se pregătește de lansarea noului său vârf de gamă. Acesta va fi dezvăluit în doar câteva zile la IFA 2017. Va avea o margine aproape inexistentă, o cameră peste medie și va putea fi deblocat prin comenzi vocale sau prin apropierea feței de ecran. Trecând însă peste artificiile tehnologice previzibile, marile sale atuuri vor fi derivate din performanța audio.

În teorie, ar trebui să se audă mai bine decât orice alt smartphone comercializat la această ora. La fel ca LG V20, noul terminal va folosi un HiFi Quad DAC. Procesorul audio va fi un Sabre ES9218P de la ESS Technology. De această dată însă, vor fi incluse filtre digitale și un egalizator pentru personalizarea experienței audio oferite după preferințele utilizatorului. Printre preseturiile din fabrică se numără enhanced (îmbuntătățit), detailed (detaliat), live și bass.

Cei de la LG sunt atât de încrezători de realizările lor în privința noului V30, încât au afirmat că telefonul ar trebui să se audă spectaculos chiar și în tandem cu o boxă sau căști ieftine. Rata specificată pentru distorsiuni este de 0,0002 procente.

Fiecare LG V30 va fi livrat cu o pereche de căști din gama Bang & Olufsen Play. Smartphone-ul va fi capabil de decodarea fișierelor MQA nativ și va avea un microfon capabil să înregistreze orice detaliu, de la un foșnet la o furtună fără distorsiuni. Dacă nu era evident din descrierea de mai sus, LG V30 va integra o mufă de căști standard de 3,5mm pentru a-ți conecta telefonul la căști sau un sistem audio mai impozant.

Lansarea noului smartphone al sud coreenilor va avea loc joi la Berlin, în cadrul târgului de tehnologie IFA 2017. Rămâne să vedem atunci care vor mai fi picanteriile planificate de LG pentru gadgetul de top.

LG-V30-Hi-Fi-Quad-DAC

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele