11 gadgeturi care nu sunt extrem de utile, dar vrei să le ai

Tehnologia evoluează atât de mult, încât abia-abia reușim să ținem pasul cu ea. Cu multă creativitate, în ultimii ani au apărut o mulțime de gadgeturi, dar nu știu câtă nevoie avem de ele.

Nu de puține ori s-a pus problema că tehnologia și inteligența artificială vor transforma lumea noastră într-una desprinsă ca din filmele SF și e drept, ăsta e viitorul. Însă există câteva invenții care încă nu-și găsesc rostul, pentru că nu suntem neapărat pregătiți pentru ele.

SpotMini ar fi pentru cei care nu-și permit un câine adevărat

Acest mic robot cu 4 picioare, numit Spot, poate să se plimbe, să urce pe scări, să ridice și să manipuleze obiecte. Spot poate înlocui un animal domestic, dar nu știu cât de mult se poate implica în relația cu stăpânul și nu știu dacă îl mai poți numi ”cel mai bun prieten al omului”.

ORII e un inel inteligent la care să vorbești


Acest dispozitiv folosește tehnologia de transmitere a sunetului prin oase și microfoane duale. Astfel, nu este nevoie să-ți mai scoți telefonul din buzunar să efectuezi apeluri telefonice sau să mai scrii mesaje. Doar atingi urechea și vorbești cu inelul, iar el știe ce are de făcut.

Bakblade e un aparat de ras pentru părul de pe spate

Cel mai ușor aparat de ras ”do-it-yourself” a fost creat special pentru bărbații care doresc să scape de păr, în zone greu accesibile. Nu, nu te teme de durere, se simte exact ca și când cineva te scarpină pe spate.

Sgnl- efectuezi apeluri telefonice cu vârful degetelor


Sgnl este o curea inteligentă, care îți permite să  efectuezi apeluri cu vârful degetelor. Poți să o porți clasic sau cu smartwatch-uri sau doar ca o bandă inteligentă. Tot ce trebuie să faci este să o conectezi la smartphone prin Bluetooth și să te bucuri de conversație.

Cu Muzo creezi o bulă în care să nu auzi pe nimeni


Dacă te-ai săturat de toate zgomotele care te înconjoară în viața de zi cu zi, acum poți obține liniștea de care ai nevoie, prin utilizarea acestui gadget acustic revoluționar anti-vibrație. Muzo poate genera sunete dinamice realiste prin anularea vibrațiilor. Aceste sunete de „tăcere” îneacă toate zgomotele intruzive. În plus, utilizând Muzo poți să-ți protejezi intimitatea și să nu-ți faci griji cu privire la interceptarea persoanelor din jur.

Nora, soluția inteligentă pentru sforăit

O iei cu tine-n dormitor, o pui sub pernă, pui pietricelele undeva în apropierea patului și mergi la culcare. Când începi să sforăi, acest gadget îți mișcă ușor capul, fără să te trezească, și vei înceta să scoți zgomote neplăcute. Astfel, și tu, și partenerul veți avea un somn plăcut.

Scribble e stilou care „învață” orice culoare

Acest gadget este, de fapt, un stilou incredibil poate capta orice culoare din obiectele obișnuite în 1-2 secunde. Poți aplica pixul pe orice suprafață: hârtie, haine, pereți sau orice alt obiect de unde vrei să furi culoarea.

Oglinda inteligentă de machiaj

Se numește Juno și acest gadget are mai multe caracteristici: de la o simplă lampă de lectură, până la o oglindă clară în care te machezi. Astfel, ar fi obiectul preferat al multor femei.

 ili e un traducător portabil


Gadgetul pe care pasionații de călătorie l-au așteptat. Ia-ți adio de la barierele lingvistice și asta pentru că acest translator portabil poate traduce cel mai comune propoziții în 0,02 secunde și nici nu necesită o conexiune WiFi.

 Scaunul de stat în picioare (siiigur)

Acest gadget funcționează ca un exoschelet, deși nu limitează mișcările utilizatorului. Dacă dorești să te așezi, îndoie genunchii, iar scaunul, care nu e scaun, te sprijină. Mă rog, înțelegi tu.

Zungle sunt ochelari de soare cu muzică

Acești ochelari de soare au difuzoare pentru conducerea osoasă, astfel încât nu numai că îți protejezi ochii de razele solare, ci asculți și muzică și răspunzi la apelurile telefonice fără a-ți utiliza urechile. Gadgetul transmite undele sonore către craniu prin vibrații.

Sursa: Bright Side