16 nov. 2017 | 19:15

Black Friday la Altex: reduceri consistente la gadgeturi high-end

ACTUALITATE
Black Friday la Altex: reduceri consistente la gadgeturi high-end

Cu toate că este de-abia joi seară, Altex a început deja evenimentul de Black Friday, însă partea bună e că au ceva reduceri bune între produse.

Reduceri de Black Friday la Altex: Laptop ASUS FX502VM-FY244

Laptopul ASUS FX502VM-FY244 îți pune la dispoziție un procesor i7-7700HQ, care poate rula până la 3,8 GHz. Acesta are alături și de 12 GB de memorie RAM, ca multitaskingul să nu fie vreodată o problemă.

Ecranul de 15,6 inci al laptopului are rezoluție Full HD. Pentru a te bucura de display, ai parte și de o placă video GTX 1060 de la NVidia, cu 3 GB de memorie VRAM. Ai și 1 TB de spațiu de stocare pe HDD. Laptopul are o reducere de 1.800 de lei și este disponibil AICI.

Black Friday la Altex: Televizor curbat Samsung UE49M6302A

Televizorul Samsung UE49M6302A îți oferă o experiență de vizionare bogată, datorită ecranului curbat. Firește, și diagonala ecranului, de 123 de centimetri, joacă un rol important, alături de rezoluția de 1.920 x 1.080 pixeli.

Televizorul beneficiază de tehnologia Ultra Clean View, care îți oferă imagini de calitate, dar și de alte tehnologii, ca Micro Dimming Pro sau PurColor. Toate detaliile despre televizor, care are un discount de 600 de lei, sunt disponibile AICI.

Altex Black Friday: Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 îți aduce ecranul imens, aproape fără margine, Infinity Display la 6,3 inci. Este cel mai mare ecran al seriei Galaxy Note. Totuși, îl poți ține cu ușurință în mână, mulțumită corpului îngust și curbelor fine. Și cu S Pen îți poți nota oricând ideile, fără să mai deblochezi telefonul.

Procesorul pe 10 nm, cei 6GB RAM și spațiul intern de stocare de 64GB vor transforma utilizarea telefonului într-o experiență rapidă. În plus, dispozitivul este rezistent la apă și praf. Note 8 are o reducere de 700 de lei momentan și este disponibil AICI.

Reduceri de Black Friday: Consolă Sony PlayStation 4 Slim 500 GB

O consolă de gaming alungă plictiseala, îți ține mintea ocupată și reflexele agere. În lista cu reduceri Altex de Black Friday am găsit un Playstation 4 Slim cu un preț foarte bun. Are o capacitate de stocare de 500 de GB și nu e doar un gadget pentru jocuri.

Sistemul de operare e compatibil cu aplicații de genul Youtube sau Netflix, pentru a-ți asigura tot entertainmentul de care ai avea nevoie. Poți cumpăra consola PS4 Slim la reducere, aceasta fiind disponibilă AICI.