Primul teaser „Fifty Shades Freed”, disponibil online. Ce afli despre film

Primul teaser

Teaserul video pentru „Fifty Shades Freed”, îl poți găsi pe YouTube. Odată cu el, studiourile Universal au lansat și posterul oficial.

Primul teaser ”Fifty Sades Freed”, cel de-al treilea film și ultimul al trilogiei cinematografice, o arată pe Anastasia Steele (Dakota Johnson) și pe Christian Grey (Jamie Dornan) în timp ce se pregătesc pentru căsătorie. Fanii pot arunca o privire la rochia de mireasă a Anastasiei, jurământul romantic la lui Christian și, de asemenea, pot trage cu ochiul și la luna lor de miere, în care, bineînțeles, sexul primează.

Dacă nu pare, lucrurile nu vor fi perfecte pentru mult timp, de vreme ce Jack (Eric Johnson) se întoarce după viitoarea doamnă Grey.

Trailer-ul se deschide cu jurământul de nuntă al lui Christian (”Tot ce am este de acum al tău”), în timp ce Anastasia îmbracă rochia de mireasă. Scenele surprinse din luna de miere, după cum era de așteptat, sunt intercalate cu imaginile dramelor lor erotice și ale preludiului, acestea fiind și scenele pe care fanii le așteaptă. Povestea de dragoste dintre protagoniști va fi întreruptă de intervenția lui Jack Hyde. Fostul șef al Anastasiei o atacă cu un cuțit, iar aceasta poate fi văzută în timp ce trage cu o armă.

Întregul trailer va apărea în noiembrie, iar filmul va avea premiera în 2018, în preajma Zilei îndrăgostiților. Odată cu acest teaser, Universal a dezvăluit și posterul oficial al filmului, în care Anastasia apare în rochia ei de mireasă, iar mesajul este ”Doamna Grey vă poate primi acum”.

Cele trei filme, ”Fifty Shades of Grey”, ”Fifty Shades Darker” și ”Fifty Shades Freed”, care au la bază romanele cu același nume ale lui E.L. James au devenit unele dintre cele mai populare filme ale vremii, care tratează cu destul de multă ușurință granița dintre pornografic și erotic. Deși trilogia nu s-a bucurat de recenzii tocmai pozitive, primele două filme ale seriei au avut un succes fenomenal. La nivel global, acestea au strâns în jur de 950 de milioane de dolari. În 2013, Erika Leonard James a fost cel mai bine plătit scriitor din lume, cu vânzări editoriale extraordinare.

 

Citește și: