eMAG: reduceri care îți fac weekendul mai bun

eMAG: reduceri care îți fac weekendul mai bun

eMAG are încă reduceri la o mulțime de produse. Cum Crăciunul e la aproape o săptămână distanță, poate că aceste recomandări te vor ajuta să faci un cadou frumos.

Încă de la Black Friday, eMAG a avut mai multe campanii cu reduceri. Cele mai noi sunt dedicate Crăciunului și poartă numele „eMAGIA Sărbătorilor„. Cele mai bune categorii din care ai putea alege produse bune sunt electrocasnicele, telefoanele, laptopurile și produsele de îngrijire personală. Am trecut prin categoriile eMAG cu electronice ca să aleg câteva produse care merită cumpărate.

Oferte eMAG de care să profiți înainte de weekend

O primă recomandare din lista eMAG e un laptop ASUS: VivoBook S15 S510UQ-BQ202. Vine cu o placă video dedicată, are ecran de 15,6 inci full HD și ai la dispoziție 1TB de spațiu de stocare pe HDD. Nu duce lipsă nici de RAM, cu 4GB, și procesorul este un Intel i7. Doar în campania actuală de reduceri a eMAG îl poți cumpăra cu o reducere de 17%.

Dacă vrei să schimbi telefonul, dar să nu mai folosești Android, atunci să știi că la eMAG ai un preț bun și la iPhone 6 de 32GB. Ecranul este de 4,7 inci, camera foto este de 12 megapixeli și, spre deosebire de modele cu Android, acesta a primit deja cea mai nouă versiune a sistemului de operare. Poți cumpăra telefonul cu un preț mai mic cu 31%.

Tot ca telefon, ASUS are ZenFone 4 Selfie Pro, un telefon foarte bun, axat mai ales pe autoportrete. Ca hardware, vine cu 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și un ecran AMOLED de 5,5 inci pe care să-ți vezi toate pozele alea bune pe care ți le faci. Prețul este la un nivel excelent pentru un telefon lansat în 2017.

Încă de la Black Friday, eMAG a avut prețuri bune la telefoanele Samsung. Acum, ai un Samsung Galaxy S7. A fost cel mai bun smartphone al companiei în 2016, vine cu spațiu de stocare de 32GB, ecran de 5,1 inci 2K, o cameră de 12 megapixeli foarte bun și e disponibil în mai multe nuanțe de culoare. Îl poți cumpăra cu un preț excelent.

Am zis de Crăciun și, în România, Crăciunul înseamnă și tăierea porcului. Ca să ai loc pentru tot ce pregătești, atunci ți-ar trebui un frigider nou. Te poți orienta spre combina frigorifică Arctic. Are un volum de 291 litri, clasa energetică A+ și o înălțime de 181,4 cm. O poți cumpăra de la eMAG la un preț bun în perioada asta.

Campania eMAG de reduceri nu mai ține mult, așa că dacă vrei să prinzi ceva ar trebui să te grăbești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: