01 aug. 2017 | 10:00

The Elder Scrolls: Legends ajunge, în sfârșit, pe iPhone și Android

Gaming
The Elder Scrolls: Legends ajunge, în sfârșit, pe iPhone și Android

Unul dintre cele mai populare jocuri creat de Bethesda, The Elder Scrolls: Legends, poate fi jucat în sfârșit pe Android și iPhone.

Au trecut deja câțiva ani de când Bethesda a început să lucreze la The Elder Scrolls: Legends. O lungă perioadă a fost în beta, dar la începutul acestui an, a fost în sfârșit lansat în variantă finală. În prima etapă, a fost disponibil doar pe PC, dar la scurt timp a urmat varianta pentru iPad-uri. Cei care sperau să se poate bucura de aceeași experiență pe smartphone-uri au avut de așteptat până acum câteva zile.

Posesorii de iPhone sau terminale cu Android pot folosi aceste linkuri de  iTunes App Store sau Google Play pentru a-și instala versiunea gratuită a jocului. După cum era de așteptat, creatorii săi se bazează pe achiziții in-app pentru a face bani, dar ai șanse foarte mari să nu cheltui nici un ban pentru a te bucura de întreaga experiență oferită de acest RPG cu cărți.

Având în vedere că ești nevoit să-ți creezi un cont Bethesda in-game pentru a te juca The Elder Scrolls: Legends, e bine de știut că respectivul cont facilitează sincronizarea salvărilor cross-platform. Astfel, dacă te-ai jucat până la această oră doar pe PC, vei putea continua aventura de unde ai rămas în deplasare pe mobil.

Cei de la Bethesda au încercat să ofere gamerilor o experiență identică pe PC, tabletă și smartphone-uri. Asta înseamnă că interfața a suferit mici modificări și s-ar putea să pară un pic mai condensată, dar gameplay-ul nu ar trebui să sufere modificări. Ca rețetă de bază, Legends este destul de similar cu Hearthstone, dar pune un pic mai mult accent pe experiența single player. Până să intri în arene și turnee online sau offline, îți poți finisa stilul cu aventuri împotriva jucătorilor bazați pe inteligență artificială.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele