Cât de bine arată Doom pe PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch

Doom este unul dintre jocurile cele mai recente ale celor de la Bethesda. Pentru că este disponibil pe mai multe platforme, mulți au fost curioși pe ce arată mai bine.

La această oră, creatorii jocurilor celor mai populare fac tot posibilul pentru a-și aduce creațiile pe cât mai multe platforme în același timp. Din acest motiv, un joc precum Destiny 2 este disponibil pentru PC, PS4 și Xbox One. În teorie, Nintendo Switch este de asemenea pe lista consolelor next-gen, dar lista dezvoltatorilor care au publicat jocuri de renume pe noul Nintendo nu este foarte mare.

În orice caz, Bethesda a făcut valuri în luna septembrie a acestui an când a anunțat că va aduce cel mai nou Doom de pe PC, PS4 și Xbox One pe Nintendo Switch. Deși interesul utilizatorilor de Switch a fost foarte mare la aflarea veștii, foarte mulți au avut o reticență când vine vorba de calitatea experienței vizuale de pe Nintendo. Nu de alta, dar din câte se pare, PS4 și Xbox One au putere de procesare semnificativ mai mare.

Dacă te numeri printre cei care au fost curioși cum arată Doom pe toate cele patru platforme pe care este disponibil, merită să arunci o privire pe clipul de mai sus. Realizat de ElAnalistDeBits, colajul este unul foarte bine pus la punct și, cu mici excepții, s-ar putea aplica și la alte jocuri. Astfel, dacă nu ai făcut încă o investiție într-o consolă sau un upgrade de PC, poți să înțelegi mai bine pe ce arată cel mai bine jocul pe care ți-l dorești, indiferent dacă vorbim de Doom, Battlefield, Call of Duty sau Wolfenstein.

Ochiometric, din clipul de mai sus, PC-ul ar ieși câștigător detașat, dar este important de reținut că folosește o placă video GTX 1080 de aproximativ 2500 lei. PS4 este destul de aproape când vine vorba de detalii grafice. Xbox One este pe trei, iar Nintendo Switch e pe locul patru în clasamentul performanței.

Alexandru Puiu
18:43 12.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video