Wolfenstein II: The New Colossus are cerințe de sistem semnificative

Wolfenstein II: The New Colossus are cerințe de sistem semnificative

Wolfenstein este una dintre cele mai îndrăgite serii de FPS-uri din toate timpurile, iar acum ne pregătim de Wolfenstein II: The New Colossus.

Cei de la ID Software au fost responsabili de primele versiuni de Wolfenstein de acum câteva decenii. Era vorba de aceeași echipă ce a pus bazele jocurilor de tip shooter prin titluri precum Doom sau Quake. Între timp, dezvoltarea de noi titluri a căzut în sarcina studiourilor Bethesda, care au făcut o treabă surprinzător de bună în a continua povestea lui Blaskowitz. Viitorul joc se anunță a fi promițător și continuă povestea din Wolfenstein: The Old Blood. Tocmai pentru a fi evident acest detaliu de scenariu, The New Colossus este supranumit Wolfenstein II.

Cel mai nou joc din serie, Wolfenstein II: The New Colossus va fi lansat mâine, pe 27 octombrie pe PS4, Xbox One și PC. În mod surprinzător, va avea parte și de o lansare pe Nintendo Switch, dar aceea va veni pe la o dată imprecisă din 2018. Până la această oră însă, nu se cunoșteau însă cerințele de sistem pentru cei care își doresc să-l joace pe computer. Din fericire, au fost publicate pe site-ul dezvoltatorului, ca să știi dacă merită sau nu să-l cumperi. Nu de alta, dar sunt șanse destul de mari să-ți trebuiască un upgrade.

Lista cerințelor minime de sistem pentru Wolfenstein II: The New Colossus include un procesor Intel Core i7 – 3770 sau un AMD FX-8350 în tandem cu minimum 8GB RAM și o placă video NVIDIA GTX 770 sau AMD Radeon R9 290 cu cel puțin 4GB dedicați. Încă funcționează pe Windows 7, dacă nu ai trecut la Windows 10, dar îți trebuie 55GB de spațiu.

Lista cerințelor recomandate menționează un CPU Intel Core i7-4770 sau AMD FX-9370 cu 16GB RAM. Placa video de care ai nevoie pentru a te bucura la maxim de grafica jocului este un NVIDIA GTX 1060 cu 6GB RAM sau un AMD Radeon RX 470 cu 4GB RAM.