Looney Tunes și desenele animate clasice au parte de un serviciu de streaming propriu

Looney Tunes și desenele animate clasice au parte de un serviciu de streaming propriu

Desenele animate preferate din perioada copilăriei apar în format digital pe un serviciu de streaming online și îți oferă posibilitatea de a-ți aminti în orice moment de cele mai frumoase momente de când erai mic.

Două studiouri de film, Turner și Warner Bros., creează un serviciu de streaming online, numit Boomerang, la care vei avea acces doar pe bază de abonament. Această platformă îți va pune la dispoziție peste 5.000 de titluri de animații, de la Hanna-Barbera, Looney Tunes, la desenele animate foarte îndrăgite ale celor de la MGM, conform Engadget. Serviciu va fi lansat în primăvara aceasta și va face posibil accesul imediat la desenele tale preferate din copilărie.

Deși Bloomerang este originar un program TV, încă din anul 2000, de acum încolo va deschide porțile francizelor clasice, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Familia Jetsons și Familia Flintstones. De asemenea, pe lângă faptul că îți permite să retrăiești cele mai frumoase momente din copilărie, alături de eroii preferați, platforma va difuza în exclusivitate cele mai noi episoade ale desenelor animate mai sus amintite, dar și a unei serii noi și originale a faimoasei povești Vrăjitorului din Oz.

Atât Turner, cât și Warner Bros. sunt companii deținute de Time Warner (una dintre cele mai mari companii de divertisment de pe plan mondial) care încearcă să disponibilizeze conținutul desenelor animate clasice utilizatorilor de platforme cu streaming. Această decizie nu trebuie să ne surprindă, mai ales pentru că Time Warner este co-deținătorul platformei Hulu, dar are și parteneriate cu Criterion Collection și Netflix, un serviciu dedicat streaming-ului.

Serviciul de streaming Bloomerang va fi disponibil pe PC, iOS și Android, în schimbul unei sume modice de 4,99$ pe lună sau 39,99$ anual. Aceleași surse menționează că Turner și Warner Bros. nu se vor opri aici și vor încerca pe viitor să se extindă pe mai multe platforme, incluzând aici Amazon, Roku și Apple TV.

Citește și: