Cum îți partajezi locația pe Facebook Messenger în timp real cu prietenii [VIDEO]

Cum îți partajezi locația pe Facebook Messenger în timp real cu prietenii [VIDEO]

Dacă organizezi un eveniment cu prietenii, ar fi bine să știi cum îți partajezi locația pe Facebook Messenger pentru a vă găsi mai ușor.

La ora actuală, există foarte multe metode prin care un prieten poate afla locația ta exactă. WhatsApp, iMessage sau Viber sunt doar câteva soluții de partajare. Pe lângă toate acestea însă, Facebook Messenger are cel mai mare număr de utilizatori și te-ar ajuta cel mai mult să organizezi rapid o întâlnire cu mai multe persoane.

Partajarea locației pe Messenger nu este neapărat nouă. Nouă este abilitatea de a-ți împărtăși locația în timp real pentru o oră. Astfel, persoana căreia i-ai dat acces la acest volum de informații știe în fiecare moment, timp de 60 de minute, în ce direcție te deplasezi, cât de departe ești de locul întâlnirii sau, mai simplu, dacă ai ajuns acasă în regulă. Conceptul de live location sharing este util mai ales când ești la volan și, în loc să stai pe telefon cu membri familiei sau să răspunzi la mesaje precum Ai ajuns?, aceștia pot ști exact unde te afli.

Dacă te întrebi cum îți partajezi locația pe Facebook Messenger, răspunsul este cât se poate de simplu și are legătură cu fereastra de dialog. Indiferent dacă porți o discuție cu un prieten sau cu un grup de prieteni, ține de tine să apeși pe simbolul + din colțul din stânga sus al tastaturii și să apeși pe Location. Prima oară când urmezi aceși pași ți se va cere o confirmare suplimentară și vei fi nevoit să-ți partajezi locația cu Messenger chiar și atunci când nu ești în aplicație. Acceptă respectiva notificare și, în partea de jos a ferestrei, apasă pe butonul mare albastru marcat – Share Live Location for 60 min.

Din acel moment, toți cei care sunt părtași la discuția pe care ai apăsat Share Live Location for 60 min vor putea să vadă unde ești. Merită reținut că în orice moment poți să apeși pe Stop Sharing în harta micuță care va apărea în fereastra de dialog, strecurată printre mesajele anterioare și ulterioare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: