Jocurile instant din Messenger se lansează la nivel global

Jocurile instant din Messenger se lansează la nivel global

Facebook Messenger încearcă să te țină cât mai mult timp în aplicație, iar noile jocuri instant sunt o metodă bună pentru a face asta.

Noile jocuri instant nu sunt chiar atât de noi, având în vedere că încă din noiembrie știm despre ele. Problema este că nu am avut parte de o lansare globală încă de atunci, astfel încât doar un număr restrâns de utilizatori s-au putut bucura de noua funcție.

Aceste jocuri instant sunt oferite alături de o serie de colaboratori importanți, cum ar fi King.com sau Big Viking. Există deja câteva jocuri distractive oferite în cadrul platformei de jocuri instant, cum ar fi clasicele Pac-Man, Space Invaders și Galaga. Acestea nu sunt singurele jocuri oferite, iar baza de date se va extinde cu alte titluri în cadrul update-ului global.

”În funcție de dispozitivul pe care îl folosești și locul în care te afli, ai până la 50 de titluri pe care le poți juca pe Messenger, iar altele se vor lansa în fiecare săptămână”, se arată într-un comunicat al Facebook, citat de thenextweb.com.

Niciunul dintre jocurile pe care le poți accesa în cadrul platformei nu trebuie descărcat, toate fiind disponibile direct în cadrul platformei de mesagerie. De asemenea, sunt disponibile mai multe genuri de jocuri, astfel încât fiecare să poată găsi exact ceea ce-și dorește. Spre exemplu, ai posibilitatea de a te juca jocuri de tip turn-based, cum ar fi clasicul Words with Friends.

Tot ce mai avem de făcut acum este să așteptăm următoarele săptămâni, pentru că lansarea noilor jocuri instant se va face gradual, cu ajutorul unui update de aplicație.

Citește și: