23 iun. 2017 | 11:21

Cum creezi o semnătură la email pe iPhone sau iPad [VIDEO]

TUTORIALE
Cum creezi o semnătură la email pe iPhone sau iPad [VIDEO]

Dacă ești utilizator de iDevice-uri, ar fi bine să știi cum creezi o semnătură la email pe iPhone pentru atașa o informație utilă fiecărui mesaj expediat.

Semnătura la email reprezintă o funcție foarte utilă care ți-ar putea face viața mai ușoară. Dacă reprezinți o firmă și interacționezi cu foarte mulți oameni noi pe parcursul unei zile, semnătura poate ajuta persoana de la căpătul firului să te cunoască mai bine. Pe lângă funcția ocupată de tine și un număr de telefon, semnătura poate include informații despre compania pe care o reprezinți. Poate include date de firmă precum un cod CUI, un RO sau un IBAN. Persoanele fizice pot tasta un moto reprezentativ în acel câmp de semnătură. Nivelul de flexibilitate este incomensurabil.

În urmă cu mai bine de un deceniu, ideea de semnătură la mail-uri a fost introdusă în Outlook pe Windows. Între timp, poți învăța cum creezi o semnătură la email pe iPhone, dar poți atașa o semnătură și aplicației web pentru Gmail. Cu alte cuvinte, această funcție este prezentă peste tot, ține doar de tine să profiți de ea. De această dată, voi detalia cum definești semnătura care apare pe orice mesaj expediat pe un iPhone sau iPad folosind aplicația nativă Mail.

Dacă vrei să știi cum creezi o semnătură la email pe iPhone, primul pas este să intri în Configurări sau Settings la secțiunea mail. Un pic mai jos în această nouă fereastră vei vedea un câmp intitulat Semnătură sau Signature. Accesează-l. E important de reținut că iOS îți permite să definești semnături separate pentru fiecare cont de email, în cazul în care ai mai multe configurate pe smartphone sau tabletă. Lasă bifată opțiunea All accounts sau Toate conturile dacă vrei să atașezi aceeași semnătură tuturor mesajelor trimise. Fă un tap în câmpul alb de mai jos și tastează mesajul dorit, având în vedere că poți apăsa pe Enter dacă vrei să împarți acel text pe mai multe rânduri. Când ai terminat, revin-o la meniul anterior apăsând pe Mail în stânga sus. Din acel moment, fiecare mesaj expediat de pe iPhone sau iPad va avea la final respectiva semnătură, până când decizi să o ștergi sau să o înlocuiești.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele