Cum blochezi postări pe Twitter și comentarii folosind filtre [VIDEO]

Cum blochezi postări pe Twitter și comentarii folosind filtre [VIDEO]

Dacă te-ai săturat de un nivel exacerbat de agresivitate online, ar fi bine să știi cum blochezii postări pe Twitter și ascunzi pentru totdeauna comentariile răutăcioase.

În funcție de timpul pe care îl petreci online, este foarte probabil să fi auzit de câteva scandaluri de cyberbullying, rasism și manifestări încărcate de ură pe Twitter. Platforma de microblogging este una dintre cele mai populare pentru un astfel de comportament deviant deoarece majoritate conținutului pe care îl postezi este public. Poți purta discuții private pe Twitter prin mesaje directe, dar scopul platformei a fost de a pune în contact branduri, companii și personalități cu persoane obișnuite. Deși nu sunt șanse foarte mari să-ți citească personal mesajul, Twitter este cea mai rapidă cale pentru a-i transmite câteva cuvinte lui Tim Cook sau Donald Trump.

Din păcate, imaginea serviciului online s-a stricat foarte mult în ultimii ani, de când foarte multe vedete au anunțat că renunță la Twitter din cauza volumului semnificativ de ură. Cea mai recentă victimă este Ed Sheeran. El și-a desființat contul de Twitter după ce a primit amenințări cu moartea pentru că a apărut în premiera ultimului sezon din Game of Thrones.

De partea cealaltă a baricadei, oficialii Twitter au introdus o serie de unelte prin intermediul cărora ar trebui să poți bloca tweet-urile, persoanele și comentariile care te supără. Prin intermediul filtrelor, ai mari șanse să stârnești creativitatea înjurăturilor persoanelor care au o problemă cu tine. Partea bună este că nu știe nimeni dacă ai implementat sau nu un astfel de sistem.

Dacă te-ai decis să vrei să știi cum blochezi postări pe Twitter, primul gest pe care trebuie să-l faci este să intri în aplicația omonimă de mobil. Fă un tap poza ta de profil din stânga sus pentru a accesa meniul principal al programului. Accesează secțiunea Setări și confidențialitate, după care, fă un tap pe Notificări. De aici, te interesează Cuvinte Ignorate. Apasă pe + în dreapta jos și tastează un cuvânt, o afirmație, un hashtag sau un ID pe care îl dorești blocat. Un pic mai jos în aceeași fereastră, asigură-te că este bifat Întodeauna. Aceasta este durata pentru care va fi activ filtrul. Salvează. Repetă procedura cu un tap pe + în dreapta jos pentru fiecare cuvânt care te supără.

Filtrele vor rămâne asociate contului tău, indiferent dacă folosești Twitter pe mobil, web sau aplicații terțe. Nu este deloc greu să înveți cum blochezi postări pe Twitter. Secretul este să actualizezi cât mai des lista cu persoane și cuvinte supărătoare.