27 nov. 2017 | 20:21

Cât costă Nokia 8 în România și de ce l-ai cumpăra

ACTUALITATE
Cât costă Nokia 8 în România și de ce l-ai cumpăra

Nokia 8 e un telefon high-end cu un preț mai mic decât al concurenței, dar care are deja un avantaj major în fața rivalilor de la Samsung, HTC și alții. 

HMD Global, compania care gestionează acum brandul Nokia, a spus că telefoanele vândute sub acest nume și care au Android vor primi actualizare Oreo. Părea o promisiune destul de curajoasă, dar recent a și confirmat-o. Nokia 8 primește Android Oreo, în timp ce Samsung, HTC sau alte companii din domeniu bat pasul pe loc și ruleză versiuni beta.

Nu doar că primește noua versiune a sistemului Android, dar are și un hardware bun. Așa că am verificat ce prețuri sunt la acest telefon în România la operatori telecom ca Orange și Vodafone, dar și în magazine, adică piața liberă.

  • Ce specificații are Nokia 8: ecran de 5,3 inci 2K LCD IPS, 6GB de memorie RAM (cu 128GB spațiu de stocare) sau 4GB memorie RAM (cu 64GB spațiu de stocare), procesor Qualcomm Snapdragon 835 cu opt nuclee, două camere foto de câte 13 megapixeli și f/2, una de selfie de 13MP cu f/2, USB-C, baterie de 3.090 mAh.

Cât costă Nokia 8 în România la Orange, Vodafone, eMAG sau Flanco

eMAG are Nokia 8 în trei nuanțe de culoare și doar în versiunea de 64GB spațiu de stocare. Este însă disponibil în București și e listat acum într-un pachet destul de bun: Bitdefender Mobile Security pentru Android și cască Bluetooth la un preț total de 2.460 de lei. Altfel, Nokia 8 costă 2.400 de lei și intră constant la oferte.

Quickmobile are mai multe prețuri pentru Nokia, dar începe de la 2.263 de lei și ajunge până la 2.400 lei. Costul variază și în funcție de pachetul pe care îl vrei, că poate veni cu husă sau fără. Altfel, poți cerceta toată oferta la Nokia 8 pe site-ul magazinului.

Flanco are o ofertă mai sterilă. Nokia 8 singur, de 64GB, dar acum economisești 100 de lei. Prețul Nokia 8 e la 2.500 de lei cu reducere.

Deocamdată n-a intrat în oferta Telekom, dar la Vodafone îl poți alege la abonament Red 31 pe doi ani și mai plătești puțin sub 1.200 de lei. La liber, operatorul vinde Nokia 8 la un preț de 2.550 de lei. Iar la Orange, Nokia 8 costă tot atât, dacă îl alegi fără abonament. Altfel, plătești 740 de lei la un abonament Orange Me 43. Firesc, dacă îl vrei de la operatori, telefonul poate fi ales în alte combinații de abonamente.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele