Când se lansează Galaxy Note 8, cel mai nou smartphone Samsung

Când se lansează Galaxy Note 8, cel mai nou smartphone Samsung

Vorbim de mult timp de lansarea Galaxy Note 8, dar abia acum a fost confirmată o dată oficială pentru respectivul eveniment de către Samsung.

La scurt timp după scandalul de anul trecut pe marginea Galaxy Note 7, foarte mulți au fost curioși vizavi de viitorul acelei familii de dispozitive. Un lucru este sigur. Galaxy Note nu va dispărea din portofoliul companiei și, în aproximativ o lună, ar trebui să știm totul despre viitorul gadget.

Zvonurile despre Galaxy Note 8 au fost multe și mărunte. După ce Galaxy S8 a ajuns în lumina reflectoarelor, cu greu au trecut câteva zile fără să avem parte de noi speculații vizavi de designul viitorului Note. Cel puțin când vine vorba de momentul exact al lansării gadgetului, avem o informație sigură.

Mai multe publicații online au primit invitația de mai sus pentru lansarea Galaxy Note 8: 23 august 2017. În trecut, oficialii companiei sud coreene s-au aruncat la a afirma că noul Note va face valuri spre sfârșitul lunii august. Într-un context sau altul s-a menționat chiar și data de 23. Cum a început să se întâmple din ce în ce mai des în ultima perioadă, zvonurile au fost adevărate.

Inițial, mulți au legat lansarea Galaxy Note 8 de IFA 2017. Importantul târg de tehnologie de la Berlin a fost în anii trecuți gazda lansărilor de Note de mai multe ori. IFA 2017 se va desfășura în perioada 1-6 septembrie. Ca urmare, sud coreenii au optat pentru o conferință care nu are nici o legătură cu lansările de la IFA.

În ceea ce privește detaliile despre aparat pe care le putem desprinde din invitația efectivă, nu ar fi greșit să afirmăm că, lăsând la o parte stylusul, va împărți cele mai multe trăsături de design cu Galaxy S8. Este posibil și să fie un pic mai mare decât Galaxy Note 7, dar mai bine așteptăm până pe 23 august pentru a fi siguri.