19 iul. 2017 | 17:00

Samsung Galaxy Note 8 ar putea miza pe un design surprinzător

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 8 ar putea miza pe un design surprinzător

Samsung Galaxy Note 8 se apropie de lansare și avem noi informații despre cum ar putea arăta telefonul. Va fi mai diferit decât ne așteptam.

De ceva vreme încoace, vorbim despre Samsung Galaxy Note 8, iar pe măsură ce ne apropiem de data de lansare, devine din ce în ce mai evident conturul viitorului flagship. Odată cu introducerea ecranului Infinity pentru Galaxy S8 și S8 Plus, era mai mult ca sigur că același tip de ecran va fi folosit și pentru viitorul smartphone, având în vedere schimbarea masivă de design într-o direcție bună.

Telefonul are deja parte de o mulțime de imagini de tip render apărute pe internet, în care vedem atât noul tip de ecran, dar și sistemul de cameră duală, pe care Note 8 l-ar putea avea în premieră ca telefon Samsung.

samsung galaxy note 8

O nouă imagine apărută recent ne arată o parte frontală diferită pentru Note 8. Imaginea ar fi fost oferită publicului de către un producător de carcase, conform sammobile.com, iar aici putem vedea un bezel considerabil mai mare pentru partea superioară a telefonului.

Majoritatea ne așteptam ca designul să urmeze liniile impuse de S8, cu margini infime sus și jos, însă acum vedem diferența. Nu știm dacă imaginea este reală, însă dacă acesta se dovedește a fi designul real al telefonului, ar însemna că producătorul sud-coreean renunță la designul simetric și alege să urmeze calea celor de la Xiaomi.

Xiaomi Mi Mix are o margine inferioară destul de mare, având în vedere că senzorii și camera sunt amplasați în partea de jos. Cu toate acestea, camera amplasată în această zonă te forțează să faci selfie-uri cam ciudate. Dacă Samsung păstrează camera sus și mizează pe un bezel mai mare, atunci fotografiile n-ar trebui să fie o problemă.