Samsung Galaxy S8 Active: Cum arată și când se lansează

Samsung Galaxy S8 Active: Cum arată și când se lansează

Zvonurile despre un model modificat al lui Samsung Galaxy S8 au început să circule de câteva luni bune, însă până acum nu știam exact peste ce vom da. Dacă inițial s-a zvonit că vom avea parte de o variantă S8 Mini, așa cum s-a mai întâmplat în trecut cu modelele mai vechi, se pare că Samsung va lansa o versiune Samsung Galaxy S8 Active a flagship-ului său.

Pe parcursul ultimelor săptămâni noul terminal Samsung Galaxy S8 Active și-a luat certificările pentru tehnologia Wi-Fi în liniște și a și apărut pe câteva site-ui de teste de tip benchmark. În plus, pe site-urile mari de retail, precum Amazon, au început să apară carcasele de protecție pentru telefon. Ele nu sunt încă disponibile, însă au ca dată de lansare 1 august. Asta înseamnă că există o mare posibilitate să vedem noul smartphone pe piață chiar în jurul acestei perioade.

samsung galaxy s8 active

Chiar și dacă Samsung Galaxy S8 Active nu va fi lansat chiar atât de curând, din imaginile cu noile carcase ne putem da seama cum va arăta noul terminal. Ele cuprind randări ale telefonului, din care ne dăm seama de design-ul și display-ul lui S8 Active. Spre deosebire de modelul tradițional, acesta nu va veni cu un ecran Infinity Display Curbat, în schimb va dispune de un AMOLED plat de 5,8 inci.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung Galaxy S8 Active va veni echipat cu un procesor Exynos 8895, care va fi ajutat de 4 GB de memorie RAM. Noul terminal va fi unul extrem de rezistent la șocuri, acesta fiind și scopul său. El este construit după standardul MIL-STD-810G, care este unul dintre cele mai ridicate din domeniu. În ceea ce privește prețul pentru noul terminal nu se cunosc încă detalii. Cel mai probabil, va fi mai ieftin decât S8, însă va fi inclus tot în gama premium, notează SamMobile.com.

Citește și: