Bustul sculptat al lui Cristiano Ronaldo va deveni sursa coșmarurilor tale

Noul bust sculptat al lui Cristiano Ronaldo ar putea deveni noua sursă a coșmarurilor tale, iar reacțiile stârnite pe canalele sociale nu fac decât să accentueze amuzamentul situației.

Statuia din bronz a fost dezvăluită pe 29 martie în orașul natal al acestuia, Madeira, din Portugalia, cu o ocazie unică -de miercuri, aeroportul din Madeira poartă numele fotbalistului de 32 de ani care evoluează la clubul spaniol Real Madrid și la echipa națională de fotbal a Portugaliei.

Cristiano Ronaldo și moștenirea pe care o va lăsa în urmă

Ronaldo este considerat unul dintre cei mai renumiți fotbaliști ai tuturor timpurilor, fiind primul atlet portughez care a câștigat Balonul de Aur de trei ori la rând. În plus, el a jucat în total 138 de meciuri și a marcat 71 de goluri pentru naționala Portugaliei, fiind denumit, în 2015, cel mai renumit fotbalist portughez din toate timpurile. În acest context, nu e de mirare că este atât de apreciat de locuitorii din Madeira și că aceștia decid să-i încununeze succesul cu înlocuirea numelui aeroportului local cu denumirea Cristiano Ronaldo Madeira International Airport.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai faimoși atleți, dar și unul dintre cei mai chipeși, iar bustul sculptat în bronz, care ar trebui să întruchipeze înfățișarea apreciată de mulți, nu face decât să îi înspăimânte sau să-i amuze pe trecători. Spre fericire, internetul a răspuns prompt provocării care i s-a înmânat cu asemenea ușurință, iar meme-urile au început să apară necontenit. Puteți să vedeți cele mai amuzante reacții la adresa statuii din bronz care îl înfățișează pe Cristiano Ronaldo în galeria foto de la începutul articolului.

De asemenea, nu uităm nici de clipul video care a ajuns viral pe canalele se socializare și în care figura lui Cristiano Ronaldo este modificată în așa fel încât să corespundă sculpturii realizate de artistul Emanuel Santos. Cu siguranță această imagine denaturată a chipului fotbalistului portughez îți va rămâne întipărită în minte pentru mult timp.