iPhone 7: cele mai amuzante reacții pe internet la „curajul” Apple

iPhone 7: cele mai amuzante reacții pe internet la curajul Apple

Au fost lansate mult-doritele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, fără prea multe surprize îmbucurătoare, chiar și pentru fanii iOS.

Cu siguranță, una dintre cele mai controversate decizii pe care le-a luat Apple a fost renunțarea la mufa pentru căști. Așa cum era de așteptat, această modificare nu a fost primită cu brațele deschise, chiar dacă Apple a încercat să își exprime spiritul inovator prin intermediul ei. Asta în condițiile în care alții și-au asumat cu adevărat riscul, înaintea gigantului din Cupertino. Amintim Moto Z, Oppo R5 și LeEcco Le Max.

Bineînțeles că lansarea iPhone 7 a stârnit numeroase reacții pe internet, majoritatea centrate în jurul aceleiași idei care bântuie Apple de ceva timp: telefonul nu e atât de nou pe cât se vrea. Recomandăm acest editorial, pentru abordare serioasă a chestiunii. Între timp, noi am selectat cele mai bune glume făcute pe marginea telefonului lansat cu surle și trâmbițe.

Începem cu parodia Apple Plug, care taxează ingenios modul în care Apple pretinde că înlăturarea unei mufe de 3,5 milimetri reprezintă un pas curajos în viitor. Nu știm exact cine sunt oamenii care au venit cu ideea, dar merită o prăjitură și un buchet de flori pentru sugestia de a face upgrade-ul la cel mai nou model iPhone cu un simplu dop pentru jack-ul de căști. „Nu suntem în 2009. Telefonul tău nu are floppy disk și nu ar trebui să aibă nici un conector pentru căști”. Practic, ai nevoie doar de un iPhone 6 sau de un iPhone 6s și de Apple Plug ca să faci upgrade la un superb iPhone 7, pregătit pentru un viitor în care arhaica mufă pentru căști nu are ce căuta. Nu luăm în calcul adaptorul cu care vine la pachet.

Animatie - Apple Plug

Reactie iPhone 7 - 4

Reactie iPhone 7 - 3

Reactie iPhone 7 - 1

Reactie iPhone 7

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: