Viața lui Cristiano Ronaldo va deveni subiect de film

Viața lui Cristiano Ronaldo va deveni subiect de film
12:52 29.09.2015

Filmul ”Ronaldo” se va concentra pe viața unuia dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile.

”Sunt ceea ce sunt acum pentru că am făcut multe sacrificii”. Aceste cuvinte au fost spuse chiar de către fotbalistul portughez în timpul primului trailer pentru filmul său. Cristiano pare a fi trecut printr-o transformare importantă în ultimii ani, lucru care s-a reflectat în performanțele sale personale, dar și în cele ale clubului său. Lăsând sportul la o parte, filmul documentar ”Ronaldo” se va concentra pe viața fotbalistului, de la începuturile sale modeste în Portugalia, până la momentele de glorie trăite alături de coechipierii săi de la Real Madrid.

În trecut, unul dintre lucrurile care l-au făcut pe Cristiano să fie neplăcut de unii oameni a fost aparenta aroganță a sa. Un astfel de film, însă, ne prezintă și partea nevăzută a uneia dintre cele mai mari vedete din sport. În trailer, sunt amintite câteva dintre cele mai dificile momente din trecutul său, cum ar fi plecarea la Lisbona sau faptul că a crescut fără tată.

Faptul că Ronaldo a devenit o persoană diferită în ultimii ani este confirmat și de locul pe care îl ocupă în topul celor mai darnice superstaruri din sport. Site-ul Athletesgonegood.com l-a declarat ”cel mai caritabil” sportiv, grație milioanelor de dolari donate pe parcursul anilor către diverse persoane și organizații. Din câte se pare, acesta a donat 83.000 de dolari către un copil care avea nevoie de o operație pe creier și alți 165.000 de dolari către un centru din Portugalia unde mama sa a fost tratată pentru cancer. Filmul Ronaldo va debuta în cinematografe pe 9 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI