06 aug. 2015 | 10:30

Până şi Cristiano Ronaldo şi-a lansat o linie de căşti Monster

ACTUALITATE
Până şi Cristiano Ronaldo şi-a lansat o linie de căşti Monster

După ce în urmă cu câţiva ani Dr. Dre colabora cu Monster pentru primele căşti Beats by Dre, aceeaşi companie lansează un set de căşti cu Cristiano Ronaldo.

Reţeta este cât se poate de simplă. Se ia cea mai populară vedetă la ora actuală, se plăteşte, se consultă într-o oarecare măsură când vine vorba de designul unei noi linii de căşti şi se lansează câteva gadgeturi atrăgătoare la supra preţ. Dacă vă număraţi printre fanii sistemului detaliat mai sus sau vă încântă teribil cât de bine joacă Cristiano Ronaldo fotbal, vă puteţi cumpăra una sau mai multe dintre căştile realizate de el în colaborare cu popularii ingineri audio de la Monster.

Noua linie de căşti se pare că a fost realizată prin prisma afirmaţiei lui Ronaldo ,,Totul în viaţa mea are legătură cu performanţa şi calitatea„. ,,Am lansat [această serie de produse]  ROC Live Life Loud pentru a oferi fanilor mei din jurul lumii acces direct la un design de calitate şi cel mai bun sunet de pe piaţă.

Dacă sunteţi convinşi deja că astfel de produse sunt pentru voi, puteţi investi 250 de dolari în modelul on-ear ROC Sport Freedom, 170 de dolari în versiunea wireless in-ear ROC Sport SuperSlim şi 300 de dolari în modelul over ear – ROC Sport Black Platinum. Deşi nu ne putem forma o opinie despre aceste căşti până nu le vom putea testa, merită reţinut faptul că linia de design generală a produselor implică o combinaţie de negru şi auriu.

Ca fapt divers, prezenţa termenului Sport în denumirea acestor produse nu este foarte concludentă, în contextul în care doar modelul in-ear SuperSlim se fixează în ureche şi este imun la transpiraţie. Nu avem încă o dată de lansare exactă pentru noile căşti, dar având în vedere numărul de 105 milioane de fanii ai lui Cristiano Ronaldo de pe Facebok, este aproape imposibil să nu se vândă foarte bine. Primul partener exclusiv de distribuţie la lansare va fi eBay, deşi nu cred că va trece foarte mult timp până le vom vedea în magazine Apple şi multe alte lanţuri de distribuţie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele