Aceste boxe sunt spectaculoase, dar și costă cât o Tesla Model 3

Aceste boxe sunt spectaculoase, dar și costă cât o Tesla Model 3

Cei de la Bang & Olufsen au jucat mereu în altă ligă când a fost vorba de soluții audio, iar noile BeoLab 50 continuă trendul început în 1925.

Când banii nu sunt o problemă, începi să ai acces la creații precum noile boxe de la Bang & Olufsen. Acestea sunt speciale din foarte multe puncte de vedere. Nu este vorba doar de o putere audio brută, ci de un design impozant, materiale de calitate și tehnologii te ultimă generație.

Creatorii unora dintre cele mai scumpe boxe create vreodată, danezii de la Bang & Olufsen au fost asociați de multe ori cu unele dintre cele mai impresionante soluții audio. Cu noile BeoLab 50 care costă o avere, inginerii companiei continuă același trend.

Înainte de a insista pe modul în care Bang & Olufsen speră să justifice valoarea exorbitantă, merită reținut că o pereche de astfel de boxe se vinde cu aproximativ 35.000 de euro (cât cea mai nouă mașină electrică de la Tesla). Dimensiunile uneia dintre boxe sunt 103,6 centimetri înălțime x 45,5 centimetri lățime în cel mai gros punct. Acestea sunt niște boxe active cu un design care îți fură privirea, dar care reușesc să se integreze cu ușurință în orice mediu. Carcasa este realizată dintr-o combinație de aluminiu și stejar ce pare desprinsă din viitor, aducând totuși un omagiu boxelor de acum 50 de ani.

În ceea ce privește tehnologiile avansate, cele două boxe ar trebui să facă o treabă foarte bună în a umple orice cameră cu un sunet de calitate foarte bună. Prin sistemul Active Room Compensation, boxele folosesc microfoane exterioare pentru a „citi” camera din punct de vedere al dispersiei acustice. În funcție de informațiile acumulate, experiența audio este personalizată pentru o performanță optimă. Tehnologia Acoustic Lens folosește două mecanisme ce se ridică din boxe și care pot fi configurate pentru a umple un spațiu cât mai mare cu sunet sau pentru a genera un punct central în care muzica se aude perfect.

Fiecare dintre cele două boxe de 35.000 de euro are o putere totală de 2.100 de wați. Aceasta este generată de trei woofere de zece inci, trei drivere de patru inci pentru medii și un tweeter de 0,74 inci. Acestea sunt asociate un set de șapte amplificatoare a câte 300 wați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: