Noile boxe Bang & Olufsen țin loc de tablouri și arată superb

Noile boxe Bang & Olufsen țin loc de tablouri și arată superb

Cei de la Bang & Olufsen au avut dintotdeauna o afinitate pentru un design spectaculos și util, dar noul concept Beosound Shape duce ideea la alt nivel.

Sunt remarcabile creațiile unor branduri care nu sunt restricționate de prețuri. Din acest motiv, de exemplu, Bang & Olufsen are în ofertă boxe de 500 de euro, 5000 sau chiar 80.000. Un lucru este sigur, inginerii și designerii companiei daneze au o libertate enormă în momentul în care încep să lucreze la un nou produs. Doar din acea libertate pot ajunge pe piață manifestări creative precum noile Bang & Olufsen BeoSound Shape. Acestea sunt niște boxe unice din toate puncte de vedere și vin la înaintare cu o premisă nemaiîtâlnită.

Dacă ți-ai dorit din totdeauna să ai un perete format din boxe, Bang & Olufsen s-ar putea să aibă cea mai bună soluție pentru îndeplinirea fanteziei tale. Noul sistem de boxe BeoSound Shape are abilitatea de a fi piesa centrală a unei încăperi minmaliste, dar se poate ascunde la fel de bine printre tablourile pe care le ai deja pe perete. Acest concept modular de sistem audio poate fi fără probleme piesa de rezistență a unui muzeu de artă modernă, dar întâmplarea face că îl poți achiziționa pentru a-l integra în confortul căminului.

Un astfel de sistem este expus momentan în cadrul expoziție Clerkenwell Design Week din Londra. Trecând însă peste practicile de marketing ale danezilor, produsul are mari șanse să fie un succes și să inspire foarte multe copii. În centrul unui astfel de sistem se află un hexagon intitulat Core. Acesta alimentează amplificatoarele din toate boxele. Conectica include Bluetooth, AirPlay și Chromecast, la care se adaugă standardul proprietar de interacțiune între boxele unui ansamblu. Cu alte cuvinte, motivele de a trage fire sunt inexistente. Același Core este responsabil de ,,spargerea” sunetului pe boxe, pentru ca impresia de spațialitate a instrumentelor să te lase cu gura căscată chiar și dacă asculți melodii pe care le-ai mai auzit de 1000 de ori înainte. Un singur Core se poate afla în spatele a 44 de boxe sau 56 de hexagonuri, dintre care unele sunt de decor și au rolul de stabiliza experiența acustică.

În privința prețurilor, pentru adopția BeoSound Shape, poți începe cu o investiție minimă de 4500 de euro. Acest buget se reflectă într-un Core, un amplificator, două boxe și alte două hexagonuri de decor și atenuare a vibrațiilor. Vor fi disponibile în magazine din luna august a acestui an.