Cele mai scumpe boxe Bluetooth sunt BeoSound de la Bang & Olufsen

Cele mai scumpe boxe Bluetooth sunt BeoSound de la Bang & Olufsen

Cei de la Bang & Olufsen nu au avut niciodată probleme în a crea produse exclusiviste, dar noile BeoSound sunt cele mai scumpe boxe Bluetooth create vreodată.

Dacă nu ați auzit vreodată de Bang & Olufsen, cel mai ușor este să o percepeți ca pe o companie care creează o singură boxă ce costă cât un sistem surround premium de la Bose. Accentul pe design original, materiale de calitate și o experiență audio extraordinară sunt de asemenea definitorii pentru brandul danez, dar, de cele mai multe ori, prețul este cel puțin usturător.

Politica descrisă mai sus se aplică fără nici un fel de emoții și în cazul BeoSound 1 și BeoSound 2. Cele mai noi creații ale companiei daneze, aceste boxe pun accent pe comunicații wireless și, cu toate că nu sunt oferite în perechi, vor face o treabă foarte bună în a umple o cameră cu sunet. La baza acestei abilități se află un sistem performant de proiecție a sunetului la 360 de grade.

Deși designul ambelor boxe pare să aducă aminte de niște lămpi clasice, inspirația lor vine de fapt din unele dintre cele mai bune și avansate tehnologic boxe create vreodată. Este vorba de BeoLab 5 și BeoLab 8. Acestea au fost primele construite folosind sistemul patentat Acoustic Lens Technology. Un pic mai mici față de modelele BeoLab, BeoSound 1 și vor reuși oricum să vă deruteze în privința sursei de zgomot. ,,Beosound 1 și 2 sunt destinate adaptării la un stil de viață flexibil în care muzica se integrează natural în mediul ambiant. Designul nu sare în evidență, dar este puternic, punând accent pe scopul boxei.

În cazul în care ideea din spatele acestui design futurist vă este străină, merită să rețineți că partea de jos este responsabilă de frecvențe joase, dispersându-le pe întreaga podea, în timp ce mediile și înaltele ies pe sus. În același timp, un flux de aer constant prin interior fluidizează dispersia frevențelor audio.

Ca diferențe, la 1500 de dolari, BeoSound 1 este un pic mai portabilă și incorporează o baterie pentru deplasări. BeoSound 2 costă 1895 de dolari și este menită doar pentru redare în interior, fără posibilitatea mutării facile dintr-o parte în alta. Pe lângă conectivitate AirPlay, BNLA și Google Cast, acestea sunt clasificate ca fiind cele mai scumpe boxe Bluetooth.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo