Bose QC35 II: Cele mai bune căști wireless au devenit mai deștepte

Bose QC35 II: Cele mai bune căști wireless au devenit mai deștepte

Cei de la Bose și-au actualizat ieri linia de soluții audio pentru deplasări, iar printre lansări s-a numărat și Bose QC35 II, unele dintre cele mai bune căști wireless.

Seria de căști QuietComfort de la Bose a fost considerată din totdeauna de referință în domeniul audio, mai ales pentru abilitatea modelelor de anulare a zgomotului de fond. Anul trecut, odată cu Bose QuietComfort 35, căștile au renunțat la fire pentru pentru prima oară și au beneficiat de o serie de review-uri pozitive. În multe clasamente, continuă să se afle prima poziție.

Fără a modifica designul sau calitatea audio a respectivului model, Bose a anunțat QuietComfort 35 II. Acestea sunt semnificativ mai deștepte decât modelul de acum un an datorită suportului nativ pentru Google Assistant. Ca referință, acestea sunt primele căști de la orice companie care incorporează această funcționalitate.

Căștile Bose QC35 II se vor comercializa la același preț de 350 de dolari ca varianta standard, dar în România vor ajunge probabil în jur de 1700 lei. Estetic, căștile au un buton suplimentar intitulat Action pe casca din stânga. Prima generație de QuietComfort 35 nu avea butoane decât pe casca dreaptă. După ce ai activat Google Assistant, căștile îți vor comunica un set stufos de informații utile. În plus, vei putea interacționa vocal cu majoritatea funcțiilor aparatului.

Dacă vrei, Google Assistant, îți poate citi mesajele, programările din calendar și nu numai. Cu ajutorul aceluiași asistent virtual, poți modifica muzica pe care o asculți, poți ajusta volumul sau schimba playlistul. Nu în ultimul rând, poți iniția un apel telefonic printr-o comandă vocală. Căștile vor fi disponibile în culorile argintiu și negru, iar dacă nu te încântă Google Assistant, poți modifica funcționalitate respectivului buton dedicat pentru a ajusta nivelul de anulare a zgomotului ambiant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: