Bose se pregătește de lansarea primelor căști cu Google Assistant

Bose se pregătește de lansarea primelor căști cu Google Assistant

Era doar o chestiune de timp până când vom vedea căști cu un asistent virtual bine pus la punct, iar cei de la Bose se pare că vor să vină primii la interval cu o propunere.

În funcție de publicația pe care o citești sau de review-ul care te încântă mai mult, e foarte probabil să afli că Bose QuietComfort 35 sunt considerate cele mai bune căști din 2017, chiar dacă au fost lansate în noiembrie 2016. Având în vedere că a trecut aproape un an de la acel moment, compania americană ne pregătește o ediție actualizată a vârfului său de gamă în materie de căști wireless cu anulare a zgomotului de fond.

Rezultatul final va fi intitulat Bose QuietComfort 35 II și arată exact la fel ca versiunea originală a produsului. Prima oară, noile căști au fost surprinse într-o imagine de marketing de cei de la The Verge. Între timp, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, au ajuns online și fotografii cu cutia căștilor. Aceeași cutie ne dezvăluie un detaliu foarte important și motivul pentru care gigantul din domeniul audio a simțit nevoia pentru o versiune actualizată de QC35.

Singura diferență între Bose QuietComfort 35 și varianta actualizată este dată de funcția unui buton suplimentar pe casca stângă. O apăsare prelungită pe butonul Action va apela Google Assistant și te va ajuta să obții un set stufos de informații utile fără să mai scoți telefonul din buzunar. Acesta este și motivul pentru care pe marginea superioară a cutiei se poate vedea textul Google Assistant Built-in. Același asistent virtual îți poate citi SMS-uri sau poate expedia unele noi, poate interacționa cu lista de melodii pe care o asculți și nu numai.

În contextul în care Google Assistant este disponibil și pe iOS, decizia celor de la Bose pare una destul de inspirată, deși ar fi drăguț să funcționeze și în tandem cu Siri.
qc35iiback

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: