Noile BMW Seria 8 și BMW Z4 vin cu schimbări radicale de design

Noile BMW Seria 8 și BMW Z4 vin cu schimbări radicale de design

BMW Seria 8 se află pe ultima sută de metri înaintea lansării de anul viitor, dar este prima oară când ne putem forma o opinie despre BMW Z4 Roadster.

Zilele trecute, în cadrul Monterey Car Week BMW, compania nemțească a venit la înaintare cu câteva modele de serie și câteva prototipuri care au lăsat cu gura căscată membrii audienței. Pe lista modelelor expuse la evenimentul din SUA, piesele de rezistență au fost un BMW Seria 8 și un BMW Z4 Roadster, ambele în stadiu de concept. Cu alte cuvinte, vor suferi câteva schimbări semnificative de design si/sau funcționalitate până când vor ajunge pe șoselele din întreaga lume.

Cele două automobile atașate acestui material vor reprezenta vârfurile de gamă ale bavarezilor în următorii ani. Astfel, fanii BMW cu buzunare foarte adânci vor avea în sfârșit soluții de top construite sub brandul german.

BMW Z4 Roadster și BMW Seria 8 întruchipează noua viziune în materie de design a companiei. Față de modelele lansate în urmă cu cinci ani, aceastea vin la pachet cu niște linii generale mai simple, unghiuri ascuțite și un ton mai agresiv. În general, arată spectaculos și au un impact vizual aparte. Sintetizând, nu cred că vom aștepta foarte mult până când vom vedea un BMW Z4 în următorul Mission Impossible sau Fast and Furious. Are toate ingredientele necesare.

În ceea ce privește iminentul BMW Seria 8, acesta va ajunge anul viitor din nou pe piață după o pauză de 18 ani. Deși Seria 7 a reprezentat linia de top a bavarezilor timp de aproape 2 decenii, Seria 8 nu este un concept complet nou.

Din punct de vedere tehnologic, deși mașinile viitoare de la BMW sunt menite să se descurce la viteze astronomice, nu vor lipsi sisteme de navigație semi-autonome și mecanismul Stop & Go pentru o experiență mai plăcută în traficul aglomerat din orașele mari. O anumită formă de control prin gesturi s-ar putea de asemenea să fie prezentă, deși se va rezuma probabil la ajustarea volumului de la radio.


bmw seria 8 concept

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: